Pacat tu asa un baiat frumos ce crezi ca ea nusi da seama co placi mpoate anumit vb de altii ca sa te faca curios da tu nu ti arata si spune-i co iubesti. ce manervati voi baietii ca sunteti timizi si fricosi fii mai indraznet incearca so saruti si poate asa va fi mai bine daca nu se intilneste desigur asa ea isi va da seama de tot.Fii mai indraznet...
Pai daca iti place asa mult incearca sa o faci curioasa. vorbeste si tu despre altele incearca sa o faci sa isi doreasca sa isi petreaca timpul cu tine. mergi la sala imbracate frumos cheamo la suc. Vorbeste cu ea asa cum ii place ei daca ea inca te place este o sansa de fi impreuna din nou. insa tu sti depinde de tine sfaturile noastre te vor ajuta doar sa iti formezi o idee si toate cele.Mult noroc
Pai nu stiu o sa urmeze liseul si o sa fim pe profile diferite si de aceea... eu nu e chiar asa de stralucita la scoala dar le stie cat de cat e a 4-a din clasa si eu al 2-lea si e o mica mare diferenta si ne este frica sa nu ne afecteze relatia de prietenie