anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa o recuceresc pe iubita mea, dar ea ma evita de 3 saptamani, imi spune ca numai are incredere in mine, stiu ca i-am gresit, dar nu asa rau incat sa ma paraseasca fara de ami da sansa de a face ceva,pentru a salva relatia noastra.,., am fost de 2 ani impreuna, si am avut ca orice cuplu perioade buna si putine mai bune..., de 3 saptamani sufar,cand ii vorbesc, o vad ca are nervi pe mine si mai are putin si da in plans, incerc sa fac totul dar e mult prea inchisa in ea, numai stiu ce sa fac, o iubesc ca un nebun,. dati-mi un sfat va rog...sad!

Răspuns Câştigător
| MiruD a răspuns:

Da-i timp de gandire. Vrea sa te faca sa te simti cum s-a simtit ea cand ai gresit tu. Si asta se cheama razbunare.
Si face asta din orgoliu. Nu crede ce iti spune. Poate in adancul sufletului ei te iubeste enorm, doar ca nu vrea sa recunoasca.
Intelege-o. sad

7 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Daca in 3 saptamani te-ai rugat de ea, si ea este indiferenta cu tine, nu cred ca mai e nevoie de nimic. Tu ai incercat sa vorbesti cu, dar ea nu vrea. Inseamna ca nu te mai iubeste si vrea sa o lasi in pace.
E mare suferinta, dar nu poti sa te tii dupa ea toata viata.

| anonim_4396 explică (pentru MiruD):

Este indiferenta., imi spune ca numai are incredere in mine, dar se intampla totul mult prea repede, si nu inteleg ce vrea sa faca, sa ma faca sa sufar, sa-mi dau seama cat de mult a suferit si ea,? nu stiu ce sa mai cred, pentru ca ochii ei la cum ii vad eu, cred ca inca mai iubesc persoana mea, dar ca vad o mare ura si dispret ceva de genu am sa te fac sa plateste, dar sti care e problema, ca sufletul si inima mea i le-am daruit ei, nu altei fete, si in plus nu am inselat-o cu niciuna,!

Asa ma gandeam, nu stiu sper doar sa fie asa cum spui tu ..multumesc

| MiruD a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere! happy

Este oare posibil, ca aceste 3 saptamani pe care eu le-am suferit, si am ncercat sa-i stau aproape, si incercand sa o fac sa se descarce cu mine, vorbindui despre noi ...sa creada cumva ca eu o fortam sa faca cum vreau eu, si ca ea nu ar fi capabila sa decida singura? Oare de aceea sa fi ajuns asa, sa imi spuna tot mereu ca nu, si iar nu, ea spunandu-mi ca e foarte greu sa se mai increada in mine, eu i-am raspuns, este greu, dar nu este imposibil...sa o deranjeze asta, ca am avut raspunsuri la fiecare intrebare de a ei?

Da. Ai fortat-o si nu ai facut bine. A vrut sa aiba timpul ei de gandire pe care tu nu i l-ai oferit.
Las-o libera. Si cand va ajunge la o concluzie, te va cauta!

Asta am sa fac...sad

Da-i timp de gandire. Vrea sa te faca sa te simti cum s-a simtit ea cand ai gresit tu. Si asta se cheama razbunare.
Si face asta din orgoliu. Nu crede ce iti spune. Poate in adancul sufletului ei te iubeste enorm, doar ca nu vrea sa recunoasca.
Intelege-o. sad