Fiind de treabă, nu numai să pari,, de treabă,, și adevărul, să fie, că de fapt, ești o rea și scorpie!
Buna intrebare, dar ai muuulte de invatat despre baieti si iti voi spune cateceva dar sunt o groaza de discutat: tot timpul si pentru fiecare baiat trebuie sa-l face sa te doresca, sa faci inabordabila sau cu alte cuvinte sa lasi greu cucerita, cand treci pe coridor pe langa colegii tai toti sa se uite la tine si sa nu zica nimic, doar sa se uite ca sa ajungi asa nu trebuie sa ajungi cum spui tu: "prietenoasa" dar asta nu insemna ca sa nu poata vorbi nimeni cu tine...sa fi prietenoasa dar cand vine vorba de baieti adica de iubiti sa te retragi incet, sa nu ajunga la nasul tau orice baiat sau cel care va ajunge sa merite! Daca vei ajunge "prietenoasa" te vor lua de proasta sau daca ajungi sa te intelegi bine cu ei, vei ajunge sa le faci anumite "servicii" ca intre prieteni si in cazul asta te vor considera tarfa...deci sper sa prinzi ideea si noroc la baieti
Anna, fi tu insati. fi naturala.
crede-ma, unui baiat ii place o fata naturala, sigura pe ea, care stie sa isi foloseasca atuurile in fata un scorpii. nu incerca sa fii ceea ce nu esti...
Buna
daca vrei sa fii gen ''fata de gasca pentru baieti'' pur si simplu te apuci sa te comporti prosteste (glume proaste...dar nu foarte proaste, 1-2 injuraturi pe zi).
Iar daca vrei sa fii genul de fata care vrajeste toti baietii, trebuie sa fii oleaca mai cu nasul pe sus, sa nu ii bagi in seama, chestii de genul. si stii de ce trebuie sa fii indiferenta cu ei? pentru ca ei vor mereu ceva la care e greu sa ajunga (bineinteles, daca sunt ambitiosi).
daca esti curioasa, eu sunt genul da fata care sta cu ambele parti: sunt considerata si de gask (adica glumesc cu baietii si tin la glumele proaste...dar nu fac niciodata acest lucru fata de baiatul la care tin; el trebuie tratat cu nasul pe sus, dar nu exagerat de sus, caci atunci vei parea fitoasa) si ma am bine si cu fetele...
asadar, hotaraste-te in privinta genului de pers care vrei sa devii.
sper ca te-am ajutat
:*:X:*:X
Ca sa cresti in ochii baietilor, ai putea incepe sa inveti sa faci un blow-job, si chestii de genul asta., functioneaza de fiecare data
Poi in primul rand cand iesi cu ei sa nu ai fite, sa incerci sa fii cat mai normala.Trebuie sa faci un baiat sa tina la tine, sa te iubeasca cu adevarat...
anonim_4396 întreabă: