)) sti cat a putut sa invete omul ala si cate i-ai trecut pe la nas, crezi ca-l poti pacali?
ai 2 sanse: ori il platesti, ori ii propui ceva sa se simta si el bine
Impachetezi bacnota, o introduci in pasarici si cand ginecologu se uita la tine ii dai un zambet larg, intelege el...
De ce vrei sa trăiesti tot timpul in minciună? Asumă ti responsabilitatile faptelor pe care le faci, ca doar tu ai fost de acord cu dezvirginarea, nu te a violat nimeni? Iar greseala ta este ca te ascunzi de părinti. Fi sinceră si recunoaste ca nu m ai esti domnișoară, ce crezi ca ti se intimpla? Crezi că te omoară maicăta? Eu nu cred. Ce virstă ai?
Fa-ti operatie sa fi din nou fata mare sau daca mergi cu parintii la ginecolog vorbeste intai cu ginecologu si mituieste-l poate na... sau daca nu merge, asta e recunosti ca nu mai esti fata mare si iti asumi responsabilitatea!
Ce truc poate face sa apara ceva ce lipseste (himenul)? Daca dadeai doi bani pe virginitate, erai si acum virgina. Nici himenonoplastia nu il poate insela pe ginecolog.
Eiii o sa-i minti tu pe toti, da pe iubitul tau sotior? cum o sa-l pacalesti? fiindca daca nu e prost bata, ori beat sa nu-si dea seama, ai pus-o tata cu fericirea conjugala, pana cand moartea va va desparti;
Tu in ce secol traiesti? 9 din 10 femei care ajung in fata altarului nu sunt virgine. Ce ai spus tu se intampla acum 50 60 de ani .
Asa e, ani? Si tu doar no sa fii mai proasta decat curvele astea? dar problema e a lui pulx deocamdata nu a noastra.NOI stim care e adevarul si nu e cazul sa comentam acilisa.fiindca pana la proba contrarie tate rad, dar manzeste pana ajung sa planga o viata in inima lor.nu pentru ca nu mai sant virgine.Ci fiindca nu sant atunci cand trebuie, ori pentru cine trebuie.
Bună!
Îmi pare rău, dar nu ai cum să ''pari'' virgină, mai ales la ginecolog! Şi chiar dacă ţi-ai face operaţie, doctorul sigur vede. Plus că operaţiile de genu' sunt foarte scumpe! Acum dacă eşti majoră, nu văd care ar fi problema, dar bănuiesc că eşti o fetiţă de vreo 13-14 ani care se duce cu părinţii. Dacă ai făcut-o, asta este! Asumă-ţi responsabilitatea!
Ccristina2000 întreabă:
MeetTheMonster întreabă:
AlinnaAly întreabă: