| ClassyMadafaca a întrebat:

Cum pot sa plec de langa ea? Sunt atat de fraier incat atunci cand vine langa mine la o perioada dupa ce ne-am certat nu stiu cum sa o resping si ma topesc in ultimul hal. M-a ranit mult de tot, si inca o face, nu stiu cu ce scop dar m-am saturat si chiar as vrea sa plec de langa ea dar nu stiu cum sa reactionez in situatiile alea.

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca te-a ranit fara motiv, hotaraste-te si gaseste-ti o fata care sa nu te mai raneasca si sa suferi din cauza ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Cu cât suferința e mai mare, cu atât devenim mai dependenți de ''relația'' respectivă.

Cred că e important să conștientizăm că suntem ''prinși'' într-o relație care ne face rău. Deși, inițial, rămânem la negare multă vreme, la un mement dat, cu sau împotriva voiței noastre, va trebui să facem ceva.
Orice drum vom alege, inițial va însemna suferință, dar unul ne va duce către evoluție, iar celălalt doar către supraviețuire. ''

| CristinaCrissaa a răspuns:

Daca ai aceasta retinere, inseamna ca inca simti ceva pentru ea. Insa, daca tu vrei 100% sa o parasesti, nu ai decat sa "pui piciorul in prag" si sa ii spui direct ceea ce vrei. In momentul in care cineva te a ranit si continua..nu merita.