| xt a întrebat:

Cum pot sa procedez pentru a inlatura temerile prietenei mele? Uneori pur si simplu isi pune anumite bariere si ma obliga sa ma opresc din sarutat sau nici nu ma lasa sa o sarut sau sa uneori cand ii dau jos hainele se opreste. E ca si cum isi pune tot timpul o bariera si nu vrea sa faca anumite lucruri. Suntem de vreo 5 luni impreuna, dar de fiecare data trebuie sa lupt pentru orice. Asta nu ar fi o problema, dar uneori mi se pare ca saptamani in sir nu fac progrese. Aveti vreo idee?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti mult prea grabit. Dupa 5 luni de-abia incepe sa se formeze intimitatea, e momentul saruturilor mai pasionale, dar in nici un caz a datului hainelor jos. Chestia cu hainele apare asa, cam la un an de relatie, fiindca dupa ea urmeaza relativ repede sexul.
Unde te grabesti asa? E normal sa nu faca progrese daca ai grabit-o si ai depasit demult limita la care ea se simte confortabil.

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Of, chiar asa eram si eu cu fostul meu prieten si iti spun de ce... poate ca ea nu e pregatita sa isi inceapa viata sexuala si ii este teama, crede ca se va ajunge mai departe, poate ca ii este si rusine, poate ca in relatia voastra ar trebui sa existe cat mai multa incredere si comunicare, fi tandru, rabdator cu ea, asteapta sa vezi ca pana la urma ea va fi cea care initiaza aceste gesturi, poate ca asa e felul ei, e posibil ca ea sa nu prea fi avut multi prieteni sau poate chiar deloc inaintea ta, e lipsita de experienta si ii este teama si rusine, fi alaturi de ea si vei vedea rezultate bune!

| catthshshshs a răspuns:

Ai multa rabdare cu ea...incearca sa o intelegi.winking

| liz23 a răspuns:

Rabdare...si multa rabdare, e singura varianta. Fa-o sa se simta in largul sau, nu face presiuni datorita timpului pe care il aveti impreuna, sa simta ca ii respecti deciziile, ca oricum ii vei fi alaturi...si treptat limitele devin din ce in ce mai putine pana cand nu vor mai fi.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cu cat esti mai grabit cu atat se inhiba mai tare, inca nu e pregatita si nu trebuie sa o fortezi.

| marsy a răspuns:

Dea. spune-i acest lucru. spune-i k o iubesti. si sa se poate in crede in tine.

poate i se pare k exagerezi si nu ii place acest lucru!

| Lorenyk a răspuns:

Inseamna ca nu e pregatita. nu face presiuni asupra ei, cu cat insisti mai mult, cu atat ea va fi mai nesigura. spune-i ca vei avea rabdare cu ea pana va fi pregatita si incearca sa lasi sa vina de la ea initiativele in ceea ce priveste sarutatul si sexul, fiindca acum probabil ea se simte stresata din cauza ca esti prea insistent.

| cipy a răspuns:

Daca o iubesti accepto asa cum e. Mie mi se pare un lucru bun pentru de fiecare data o vei recuceri pentru un lucru sau altul. E un pic straniu si poate tu te gindesti k nu te iubeste dar eu sunt sigura ca nu e asa, doar, asa este ea fiecare e unic in felul sau!

| yoannah a răspuns:

Probabil i se pare ca esti tu prea grabitstraight face
Spune-i ca poate sa aiba incredere in tine si ca poti sa astepti pana e gata... si o sa fie gata mai repede decat te asteptilaughing

| mcrenma a răspuns:

Depinde de ea ce simte. Poate nu e pregatita. Poate te grabesti tu prea mult. Vorbeste cu ea despre asta si poate se va rezolva.

| xt explică:

Mentionez ca nu suntem la varsta primei relatii (ea 24, eu 27) si din cauza aceasta mi se pare totul extrem de fortat. Intelegeam daca eram la 17 ani, dar asa, din moment ce fiecare are o anumita experienta (nici unul nu este virgin si fiecare are cel putin 10 relatii la activ, dintre care cateva cu legaturi sexuale) imi este greu sa inteleg ce se intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu insista in nici un fel in cazul asta iar daca o prinzi odata mai infocata ii zici;-Maiii da druuuumul.maii daaa druuumuuul, maiii daaa druuumuul sa vezi ca bariera aia va disparea...va fi ceva simplu asaaa ca la un nivel de trecere cu calea ferata...Va trebui sa te opresti numai ca sa te asiguri sa nu vina trenul dar nu mai trebuiesa astepti la bariera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este prea tanara si nesigura pe tine, poate esti baiat de cartier si nu are incredere in tine, arata-i ca vrei cu adevarat o relatie de lunga durata (arunca--te in fata masini poate te credehappy ) glumesc arunca-te doar daca este parcatatongue

| Cristina.remember.the.timeee a răspuns:

Buna.

Ia-o incetisor...ai rabdare... poate nu e pregatita, nu vrea sa faca un pas "gresit" ...intelege-o...

xoxo.