| deea01 a întrebat:

Cum pot sa recuceresc un fost iubit cu care am avut o relatie de 6 luni...si care acum ma considera o proasta?sad

Răspuns Câştigător
| liz23 a răspuns:

Totusi va cunoasteti daca ati fost impreuna 6 luni, depinde din ce motive spune ca esti proasta.In cazul in care parerea lui are legatura si cu despartirea, nu cred ca zice asa pentru ca nu ai sti nimic.Ideea este ca de ce vrei sa recuceresti pe cineva care din start iti adreseaza vorbe de genu asta? daca u crezi ca se merita efortul singura varianta este sa comunici cu el, sa-l faci sa aiba incredere in tine. Tine cont ca a fost ceva intre voi, iar motivul despartirii va ramane intre voi chiar daca va impacati, cand vrei sa legi ceva care s-a rupt, raman urme.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fa in asa fel incat sa afle ce performante scolare ai, regizeaza intr-un fel incat el sa provoci de fata cu el o discutie in care cineva inteligent si cu autoritate sa te laude pentru inteligenta, tenacitate, pentru notele foarte mari si calitatea muncii tale la scoala. Mergi la o Olimpiada, ia nota foarte mare, califica-te eventual la faza nationala si fa-l sa afle intamplator. Daca te mai place, te va vedea intr-o noua lumina.

| CevaNormal a răspuns:

Principalu e sa vb cu el deschis, dar sa fi atenta la vorbe, spune-i ca ai fost,, o proasta'' ca ai facut asa, si cel mai principal e sa-i inspiri incredere maxima, la fel cum trebuie sa convingi consulul american cind trebuie sa i-ai viza happy, succes

| Ruxyana a răspuns:

Nu te merita...winking...
eu una sunt de acord cu vlad@...
nu te respecta...mergi inainte...nu'i mai fa pe plac...
de ce sa te umilesti in fata lui? ...pentru ce? ...nu merita...
nu-i de tine...lasa'l in voia domnului...incearca sa te indragostesti de alta persoana mai buna ca el... un baiat care sa te respecte pentru ceea ce esti...si care sa te iubeasca...

poate spune ca esti prosta pentru ca l-ai facut sa sufere...big grin...nu stiu...
numai tu stii raspunsul.:*:*
bafta mai departe...si mult succes:*:*

| DontAsK a răspuns:

Chiar crezi ca merita sa te umilesti pentru o persoana care nu te respecta? Fara respect nu exista iubire, si nu cred ca vrei sa fi pe urma marioneta lui...nu?

| florin_7547 a răspuns:

Pe el l-ai intrebat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el te considera asa de ce mai vrei sa-l recuceresti? Oare chiar crezi ca merita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Oare se merită să lingi acolo unde ai scuipat?
Nu te mai uita în trecut, mergi înainte.
A fost o relaţie de numai 6 luni, nu de 6 ani. Pentru ce îţi pare rău?
Gândeşte problema la rece dacă vrei să-ţi fie bine, la cald te arzi, şi încă rău de tot.
Pa, pa.