| ionutchiriac222 a întrebat:

Cum pot să scap de complexul că n-am avut niciodată o iubită? O colegă mi-a spus că n-am iubită pentru că mă uit la fete „sub nivelul meu".

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce vârsta ai de ce e așa mare drama?

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Pai in primul rand sa nu te mai gandesti la faptul ca nu ai iubita, nu e sfarstit de lume daca nu ai o iubita, sunt multi oameni care trăiesc singuri si sunt bine-mersi.
Dar petrece-ti timpul intr-un mod cat mai productiv si utilca mintea sa nu iti joace feste si sa creeze alte complexe sau ganduri negre.Citeste o carte, fa miscare in aer liber, uitate-te la seriale si documentare din care ai ce invata si fa niste care sa te pregateasca intr-o meserie din care se castiga multi bani, mai socializeaza cu prietenii tai.
Referitor la ce a zis colega aia sa nu iti pese ce zice ea ca nu te cunoaste cu adevarat.

| GambleR40792 a răspuns:

Si pe tine nu te-a dus capul sa ii zici lasa ca tu te-ai pune si capra pentru unul care nu-i de nivelul tau?

| adorbanii a răspuns:

Fata care ți-a spus asta este pupincuristă, ferește-te de pupincuriști, sunt niște vipere care se dau pe lângă tine pentru a obține diverse lucruri