Du-te la farmacie sau vorbeste cu medicul de familie. El iti va da cele mai bune sfaturi. Pentru ca noi iti putem spune despre unele metode pe care noi le-am folosit si pe tine sa nu te ajuta, poate chiar sa iti inrautateasca situatia. Nu toti avem acelasi tip de ten
Iti recomand sa folosesti Garnier Roll-on pentru cosuri.
Multa sanatate. Funda?
Poti incerca 'varianta bunicii' care e foarte eficienta, inhalatii cu musetel si spalat cu tarate. Eu fac un tratament de la Avene la recomandarea farmacistei si il recomand si eu oricui, e foarte bun
Ai putea incerca masca cu aspirina(4 aspirine amestecate cu o LG de miere si se aplica pe fata cam vreo jumate de ora)
Ai mai putea incerca infuzie de musetel.
Date cu spirt sanitar pe cosuri.
SAu de la farmacie Aknesol nu costa mai mult de 10 lei.
PSa, cu siguranta e din cauza varstei!
Am avut si eu cosuri, dar mie in cea mai mare parte mi-au trecut.
Iti spun sincer Zynerit sau Isotrexin nu e bun.Cel putin pe mine nu m-a ajutat cu absolut nimic niciuna din ele.
Cel mai indicat este sa mergi la un medic dermatolog si iti va prescrie un tratament pe baza de antibiotic si poate ceva o crema mai speciala.
Depinde acum si ce cosuri ai!
Iti dau un sfat ca sati treaca in 2 saptamani. I-ei un pachet de tigari, desfaci tigarile sa ramana numai tutunul si tutunul il pui intr-o sticla de 0, 5 plina cu alcol si il lasi doua zile alcolul cu tutunul si pouarma te dai in fiecare zi de trei ori si iti va trece garantat. Dar te dai numai cu alcolul ala nu si cu tutunul.
Da.Cu siguranta e de la varsta.incearca Zynerit, e f bun sau Isotrexin. Si eu am avut si mi-a trecut
Blonda1 întreabă: