| luminitia a întrebat:

Cum pot sa scap de menstruatie mai repede?

15 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu poti face nimic, te tina atat cat trebuie sa te tina

| Ando1dul a răspuns:

Nu poti laughing

| Hydroz a răspuns:

Bea-o!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU prea ai cum, ea durează atât cât trebuie şi nu ai cum s-o faci să se termine mai repede.

Totuşi, cu timpul, pe măsură ce organismul tău se dezvoltă, e posibil ca să se reducă durata menstruaţiei la 3-4 zile.

| relian a răspuns:

Sa scapi de menstruatie pai nu stiu cati ani ai.Dar pe la 50 sau 50 si de ani sigur o sa scapi, cand intri la menopauza. Daca vrei sa scapi acum atunci elimina ovarul trompele si gata ai scapat de menstruatie.Dar nu vad cine sa iti faca asa cea.Cred ca nu sti ce vorbesti, sau esti de pe alta planeta.

| IrinaMihaela15 a răspuns (pentru relian):

Poate se refera ca in loc s-o tina 5 zile s-o tina doar 2-3, nu sa scape de ciclul menstrual definitiv.

| h3r a răspuns:

Sex.

| Vix999 a răspuns:

Daca te referi la faptul ca ai vrea sa nu-ti mai vina deloc..trebuie sa astepti menopauza. In SUA de ex exista niste anticonceptionale de la care iti vine cam de 4 ori pe an doar.Dar la noi nu sunt pe piata astfel de pastile.
Daca te referi ca si durata in numar de zile : fa sport, fa sex, bea putina tarie, ia o fiola de vitamina K.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Nu poți scăpa de menstruație.
După 45 de ani, femeile ajung la menopauză

| val31989 a răspuns:

Nu cred ca poti scapa big grin

| Forev3rAlone a răspuns:

1-Nu poti
2-Poti face cate un copil pe an.

| lorena1gianinak a răspuns:

Draga mea, nu poți face nimic. Menstruația e de când lumea și toate femeile s-au plâns de ea. Poți scurta durata menstruației cu câteva zile folosind un recipient cu apa calda, pe care îl pui pe abdomen de 3-4 ori pe zi. Mai multe sfaturi găsești pe net. Când o sa împlinești 50 de ani sa te aștepți sa nu îți mai vina pentru ca e menopauza. Acum sunt și diverse operații ca: scoaterea uterului, a trompelor, a ovarelor etc. Dacă nu mai ai aceste organe nu mai ai nici menstruația și nu poți face copii.

| peticel20 a răspuns:

Teoretic, de menstruatie scapi la menopauza. Daca vrei totusi sa scapi de menstruatie pentru cateva zile sau o luna, doua, poti lua anticoncetionale folie dupa folie.Dar DOAR la recomandarea medicului, nu dupa ureche.Bafta!

| alexandra98flory a răspuns:

Fa sport, exeercitiile fizice ajuta foarte mult..La mine functioneaza. Si incearca sa nu racesti la burta.stai cu papcii in picioare. Sper ca te-am ajutat.

| salagburst a răspuns:

Pune-ti dop, ia pastile, ce-s eu, doctor?