| rucksack a întrebat:

Cum pot sa scap de un baiat care ma place dar ma enerveaza si daca i spun sa plece nu ma asculta ajutatimnabig grin?

Răspuns Câştigător
| Vir2k a răspuns:

Ignorare totala, cea mai dureroasa happy pur si simplu daca incearca sa schimbe 2 vorbe... te faci ca nu-l vezi si mergi mai departe, iti vezi de treaba tongue

10 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca il ignori la un moment dat se va plictisi rolling on the floor

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Vb cu el si sp ca nu il placi si ca ti-ai dori sa te lase in pace. Vb calm nu te agitawinking
Daca totusi nu intelege lasa-l in pace.Indiferenta e cea mai tare armawinkingNu il baga in seama, nu vb cu el si ai sa vezi ca se va satura de tine big grin
Succes!happy

| Encore a răspuns:

Ignore pe mess
Nu ii mai raspunzi la tel
Nu il mai bagi in seama

O sa renunte pana la urma laughing

| Mixed a răspuns:

Eu zic sa-l ignori... cum spun toti... dar mai intai explica-i ca sentimentele nu sunt reciproce...winking...

bafta :*

| Guitarlove a răspuns:

Pur si simplu il lasi balta. Daca este atat de incapatanat si nici macar cand il ignori nu te lasa in pace... injura`l sau spune`i pe fata ce crezi! este dureros. dar functioneaza straight face!

| andreig a răspuns:

Ii spui ca daca nu te lasa in pace ma suni pe mine si atunci treaba se va ingrosa.

| cristina_4037 a răspuns:

Unii baieti te lasa daca nu le mai dai atentie, vb lui encore, dar altii cu cat sunt mai ignorati de tine cu atat fierbe si mai mult sangele in ei sa vb cu tine...

| hanry a răspuns:

Invital intr-o seara la o plimbare intr-un loc mai intunecos si vb cu ctiva sa va astepte acolo si sal bata mar dar mar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate k ar trebui sa-i dai totusi o sansa

| raluk_2852 a răspuns:

Ignora-l!
Asa am patit si eu!(la mine a mers)
O sa se plictiseasca!