anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scap din zona aceea akward adica am aflat ca tipul de care imi place ma place si el. si acum ma comport si eu ciudat. nu pot sa ii spun in fata ca imi place de el si nici el nu pare sa aiba curaj. ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca ai maturitatea sa astepti, posibil sa ai si castig de cauza.
Pentru ca amandoi jucati un "joc" in care castiga cel care are cea mai mare rabdare, nu cel care vorbeste primul.
Ceea ce nu inseamna ca n-ar putea vorbi prietena ta cea mai buna, de exemplu.Depinde si cu cine,ti-as recomanda cel mai bun amic al lui.
Dar tu,ar fi bine sa taci,asa, nestiutoare si aeriana, pastrandu-ti secretul sau, cel putin, lasandu-l fara confirmarea personala.
Nu uita si ca,ceea ce nu spun cuvintele,o pot striga ochii,zambetul si fiecare gest al tau,in cea mai deplina tacere,totusi, nu?
Foloseste-ti inteligenta.
Si rabdare!happy

3 răspunsuri:
| RaluuMrrrr a răspuns:

Pai, trebuie sa vorbiti! Si daca nu puteti voi intre voi faceti-o prin intermediul prietenilor! Roagai cel mai bun prieten sa ii zica! Si asa o sa isi faca curaj sa vina singur la tine kiss Sau rogati tu prietena sa vorbeasca cu elbatting eyelashes! Nu e asa greu! Dar eu zic ca e mai bien sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti TU cu el kiss Succes!batting eyelashes

| valentingb a răspuns:

De asta veti prieteni. Ai tai vor sugera alor lui ca iti place de el si ca nu te-ar deranja sa fii cu el, al lui ii vor spune asta si il vor impinge de la spate sa fie barbat.

| VelvetLight a răspuns:

Inceaca sa il saruti, va fi o declaratie de dragoste indrazneata si inedita, dar fa asta doar daca stii sigur ca te place, ca sa nu fii respinsa big grin