Cam fiecare fata are alte zone unde ii place sa fie sarutata sau mangaiata, ia-o si tu pe rand si vezi unde ii place mai mult, cele mai comune ar fi urechea, gatul, sanii si bineinteles exteriorul zonei intime, clit-ul si prin jurul lui.
Daca te referi la preludiului (stimularea, pregatirea de dinaintea partidei de sex ) se incepe prin: mangaieri, saruturi, atingeri erotice in zonele sensibile fetei, apoi stimularea cu degetul pe clitoris ori ii faci un cunilingus ( sex oral la fata) si cand a atins orgasmul clitordian, abia atunci se poate ajunge la partida de sex vaginal.
Orgasmul vaginal se obtine numai in vagin, cu pensiul, daca are o masura considerabila si baiatul are tehnica buna. Daca baiatul nu este "prea" dotat, sau termina prea repede, poate apela la un falus de jucarie samd.
Prin intretinerea unui preludiu efectuat cat mai ''meserias'' din care sa nu lipseasca stimularea clitorisului prin cunilitie, atat excitarea cat si stimularea partenerei de sex va fi mereu garantata. Succes!
Te intreb ca incepator)) intelegi tu.la fete cat tine excitarea cum sa zic sa intelegi.eu ex daca is prea excitat sa zic ca tine maxim 5 minute da nu cred...dar la fete e alfe.si de aia zic eu ma termin si ea poate mai vrea...
Nu ai nici o sansa sa se simpta mai bine. De altfel SIMPTA nici nu a fost inventat inca, trebuie sa fi tu cel care inventeaza si patenteaza "SIMPTA mai bine"
A... pardon, esti incepator, acum citesc. Banuiesc ca si la gramatica.
anonim_4396 întreabă:
SwagSwag întreabă: