| Jkhnnb a întrebat:

Cum pot sa stimulez o fata sa se simta mai bine cand faci dragoste, sarutari, stiu eu etc. (incepator)/laughing) fara comentarii rautacioase.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cam fiecare fata are alte zone unde ii place sa fie sarutata sau mangaiata, ia-o si tu pe rand si vezi unde ii place mai mult, cele mai comune ar fi urechea, gatul, sanii si bineinteles exteriorul zonei intime, clit-ul si prin jurul lui.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca te referi la preludiului (stimularea, pregatirea de dinaintea partidei de sex ) se incepe prin: mangaieri, saruturi, atingeri erotice in zonele sensibile fetei, apoi stimularea cu degetul pe clitoris ori ii faci un cunilingus ( sex oral la fata) si cand a atins orgasmul clitordian, abia atunci se poate ajunge la partida de sex vaginal.
Orgasmul vaginal se obtine numai in vagin, cu pensiul, daca are o masura considerabila si baiatul are tehnica buna. Daca baiatul nu este "prea" dotat, sau termina prea repede, poate apela la un falus de jucarie samd.

| corbulalbrosu a răspuns:

Prin intretinerea unui preludiu efectuat cat mai ''meserias'' din care sa nu lipseasca stimularea clitorisului prin cunilitie, atat excitarea cat si stimularea partenerei de sex va fi mereu garantata. Succes!

| Jkhnnb explică (pentru corbulalbrosu):

Te intreb ca incepator)) intelegi tu.la fete cat tine excitarea cum sa zic sa intelegi.eu ex daca is prea excitat sa zic ca tine maxim 5 minute da nu cred...dar la fete e alfe.si de aia zic eu ma termin si ea poate mai vrea...

| Goete a răspuns:

Nu ai nici o sansa sa se simpta mai bine. De altfel SIMPTA nici nu a fost inventat inca, trebuie sa fi tu cel care inventeaza si patenteaza "SIMPTA mai bine"
A... pardon, esti incepator, acum citesc. Banuiesc ca si la gramatica.

| ThyDoom a răspuns:

Arunci cu Mihai Eminescu în ea. Să vezi ce o stimulezi.