| ShOOp a întrebat:

Cum pot sa uit o fata, pe care o iubesc mult de tot, enorm?

6 răspunsuri:
| p1nk a răspuns:

Sfatul meu este ca ar trebui sa iesi cu prietenii, sa-ti ocupi timpul sa nu te mai gandesti la ea.Acum depinde ce relatie ati avut... daca erati mereu impreuna o sa-ti fie mai greu.Incearca sa iesi cu alte fete. Daca iti place de alta fata putin nu conteaza iesi in oras cu ea daca vrea si o sa vezi ca incet incet o so uiti, dar nu vei putea so uiti definitiv. Iubirea adv nu se uita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa fim seriosi! mai exista dragoste din asta? O poti uita foarte repede. trebuie doar sa vrei sa o uiti.

| Zenithf a răspuns:

Cui pe cui se scoate. Sau mai este alternativa sa iti gasesti niste teluri in viata si sa te ocupi de atingerea lor, asa incat nu-ti mai ramane timp sa te gandesti la fata aceea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa o uiti man? Iubeste pe oricine indiferent ce rau iti face. Ai ceva de pierdut daca iubesti? Indiferenta omoara suflete, nu dragostea. Eu caut sa iubesc pe oricine, dezinteresat.

| ddelia14 a răspuns:

Dac o iubesti este normal sa nu o uiti. dar daca nu ai sanse sa fiti iubiti incearca sa o uiti pentru ca te va durea cand o vezi sarutandu-se cu altcineva. incearca sa iesi cu prieteni si sa ii stergi adresa de id si tot ce inseamna ea

| DanielRuth a răspuns:

Boh, happy ma regasesc in intrebarea ta, au trecut 3 ani de cand am rupt-o cu prima fata pentru care am simtit ceva. Asculta, eu iti recomand sa vb cu cat mai multe fete, fii ca un virus extindete cat de mult posibil, apoi sati ocupi timpul " fa sala, iesi cu baietii daca poti fa sport" iar in ceea ce priveste ea, daca va int " buna, esti bine? " si gata frate fate ca ai treaba dispari din zona ei ignoro nu-i acorda timp. Poti uita o relatie daca gasesti "O EA" mai interesanta si mai ok decat anterioara.

Întrebări similare