| MariaRautate a întrebat:

Cum pot sa uit o persoana, cine are cel mai bun raspus primeste funda happy

Răspuns Câştigător
| InstinctKDZ a răspuns:

Pai nu e chiar atat de usor dar poti incerca urmatoarele: Daca il ai in lista de messenger dai iggnore la fel faci si pe facebook sau alt site de socializare daca ai si numarul lui il stergi numai bagi in seama exista si o lista care inghite imd in caz, ca te suna big grin Daca vreti sa mai ramaneti prieteni incearca sa numai fi chiar dulce cu el big grin Sper ca te-am ajutat si bafta sad

13 răspunsuri:
| GabytzGabytzu a răspuns:

Nu poti sa uiti de aceea persoana daca ai tinut la ea si ea la tine nu poti mai ales daca te-a facut sa suferi. funda?

| OneShot001 a răspuns:

Fa cunostinta cu una cu care iti petreci clipe frumoase din viata

| LordofCheese a răspuns:

Gaseste ceva de facut, uitate la un serial, baga un joc bun, asculta nistem uzica(miracle of sound - cauta pe google) ceva care iti tina mintea ocupata.

| Dariusuu a răspuns:

Nu spun ca e usor sa uiti pe cineva, mai ales daca ea a facut parte din viata ta mult timp.

Sa uiti pe cineva, necesita timp, uneori prea mult.

Nu te mai gandi la el, pentru ca ai sentimente pentru el. In timp aceste vor disparea, si chiar vei reusi sa il uiti.

Mult succes.

| DenisaaC a răspuns:

Nu e usor sa uiti o persoana,dar te sfatuiesc sa ii stergi numarul de telefon,idul de messenger sa il blochezi pe facebook si sa nu mai ai nimic de la el ca sa te retina,sa nu il mai vezi ca sa iti aduci aminte de el,incearca o alta cucerire,poate pe cel din trecut il vei uita si te vei concentra pe prezent, sau apuca-te de invatat, o sa te distraga de la a te gandi la acea persoana sau fa ceva si uita-l sau scrie-i numele pe un biletel si rupe-l in multe bucatele, arunca-l pe foc sau la gunoi, sper ca te-am ajutat:*

| RrAaLlUuCcKcAa a răspuns:

Poti sa-ti faci noi prieteni sau Sa te distrezi... Sa nu te mai gandesti la el/ea... thinking, etc

| BabyThisIsMe a răspuns:

Pai daca ai tinut mult la o persoana nu o vei uita niciodata, poate doar sa ti- o "scoti" din minte pentru un moment: sa te uiti la filme (comedii), sa citesti ceva distractiv, sa te duci la shopping, sa iesi cu prietene/prieteni, sa dai o petrecere cu colege/prietene in pijamale.(Eu asa fac dupa despartiri)laughingSper ca te-am ajutat, pur si simplu gaseste activitati care sa iti solicite creierul sa faca alte lucruri(hobbiuri )

| Yumme a răspuns:

Eu cred că uitarea nu este o soluție atât de bună. Părerea mea este ca să nu îi mai dai atenți și cu timpul o să vă îndepărtați voi doi/ două.
Uitarea provoacă mai multă durere și te face să te gândești la acea persoană mai mult decât poți crede.
Sper că te-am ajutat! :*

| Xenya a răspuns:

Timpul va rezolva aceasta problema!

| mona a răspuns:

Nu este asa simplu sa uiti pe cineva dar incearca sa iesi cu prietenii la o pizza, suc, film, incet incet vei invata sa uiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca niciunul dintre rasp de aici nu prea foloseste...nici al meu, fiecare trece diferit peste o rel depinde de pers si depinde de cat de puternic e.chiar daca ai un hobby seara tot aacolo tie gandul nu?
si eu sunt acum in situatia aia dar mi-am mai revenit... eu tot ce fac e sa ma gandesc la acea pers cat de mult rau imi face si mi-a facut punandumi in gand s -o urasc astfel incat ma infruenteaza sa spun ca nu merita si sa uit nu stiu... daca imi repet asta ma face mai puternica ca sa spun assa si ascult muzica care sa ma inveseleasca in orice caz sa nu imi readuca aminte de acea pers

| bibi18 a răspuns:

Nu poti uita o persoana sa pur si simplu. orice te duce cu gandul la ea.Doar cu ajutorul timpului poti reusi.

| VictorVictoras a răspuns:

Nu te mai gandi la aceea persoana gasesteti alte preocupari si apoi gandeste-te ca mai bine plangi si oftezi azi sa-ti fie maine bine nu-ti distrugi tu viata pentru oricine happy