anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa uit pe cineva iubit? m-a facut sa sufar si nu stiu cum sa-l uit...il iubesc dar ma raneste... dati-mi un sfat

Răspuns Câştigător
| cami_6226 a răspuns:

Sa nu stai sa te gandesti tot timpul la el, fa-ti noi prieteni, iesi la plimbare, la cumparaturi. ocupati timpul liber cu orice altceva numai sa nu vb despre el si sa te gandesti la el. daca ai putea sa ti faci un alt prieten ar fi super pentru tine, l-ai uita mai repede

40 răspunsuri:
| ioana8213 a răspuns:

Asa a fost si la mine, numai ca dupa ce nu am mai vorbit cu el a fost cu o prietena buna pe care o cunosteam si nu puteam sa l uit, dar incet dupa un timp il vei uita! BAFTA! :*

| ioana8213 a răspuns:

Buna! Si la mine a fost asa, dar dupa o luna dupa ce nu am mai vorbit, a fost cu o prietena buna care o cunosteam. Eu inca il iubeam. Il vedeam in parc in fiecare zi. Cu timpul l-am uitat asa va fi si la tine. Daca il vezi si te enerveaza imagineaza-ti ca e in chiloti si e cea mai tare zi. Sper sa te ajute. BAFTA!:*

| cristinik06 a răspuns:

Stiu este greu si eu sunt in aceasta situatie am fost cu el d 2 ori sh acum nu mai stiu cum sa il uit este cu una georgiana pe mine ma cam ignora dar imi spunea ca ii plk de mine cand il intreb pe mess buna cf? nu imi raspunde va rogggg ajutati-ma sa il uit

| cristinik06 a răspuns:

Eu il iubesc c adevarat ma culc cu el in gand si ma trezesc cu el in gand deci toata ziua ma gandesc la el

| Trist a răspuns:

MDa...aceiasi situatie.treaba e ca stiu ca ma iubeste si eu o iubesc. dar este fff geloasa si acum 2 zile pur si simplu ma uitam dupa o fata pe strada nu cu intentia sau altceva si ea s-a suparat si m-a lasat acolo.si a plecat si mi-a zis sa nedespartim dupa 3 luni jumate... e incredibil cum poate sa faca nu o inteleg.as vrea sa o uit dar as vrea si sa ma impac cu ea. ce pot sa fac ce e mai bine astept un raspuns?

| ANDREEEA_2397 a răspuns:

Dar daca el imi aduce aminte mereu de noi? ce inseamna?

| ANDREEEA_2397 a răspuns:

Deci ce iti pot spune eu e ca nu o sa-l uiti usor...ptr ca prima iubire greu sa uita.io iubb ub baiat de 3 ani si nu l-am putut uita. dar sunt convinsa ca il voi iuta...asa fa si thu si o sa vedem

| andrad4 a răspuns:

Da.si eu sunt in aceeashi situatzie.doar ca la mine mai e si problema aceea in care mama nu te lasa s te vezi cu el si daca afla te tine in casa.
Eu am stat juma` de an cu el si acum mi`e f greu s il uit, deoarece il cunosc de multi ani, am mai fost impreuna de 2 ori. dar acele 2 relatii cu el le-am uitat imediat.bine.nu de tot.inca il mai aveam in minte si prca inca il mai iubeam putin. dar acum e cu totu altcevacrying.nu`mai stiu c s fac. dpa o saptamana dupa ce ne-am despartit el avea poza cu o colega la avatar. si k o iubeste si nu stiu ce mai scria in status.si acum.are alta fata.cu care a stat un an. dar shaweik e ca proasta si o avut multe probleme din cauza ei...si sp ca o iubeste si ajung sa cred ca pe mine chiar nu m`a iubit.desi in sms`uri spunea ca`s totu pentru el. ca ma iubeste fffffffffff mult si de astea.ne vedeam in fiecare zi.pana in ziua in care a aflat mama.de la lume.care e o proasta si un sac fara curangry...
pana si atunci am continuat sa ma vad cu el.si faceam orice ca sa ma vad cu el.sa vada k il iubesc.dar.cred ca nu putea sa`si dea seama cat il iubeam. si probabil credea k`mi bat joc daca ii ziceam de mama sau altceva.
desi am auzit k vroia sa se arunce de pe bloc. a baut f mult. a plans. nha.
dar si eu plans si am suferit. vreau sa sp k de fiecare data cand ne certam[de 2 ori ne-am certat] plangeam si nu stiu. ziceam k nu-l mai iert. dar normal k il iertam si luam totu de la capat.
dar ak.parca ma tine cineva d mana s nu` iubesc pe altu.si nu stiu poate ca varsta de 15 ani. e o varsta la care nu inteleg multe. dar eu chiar am ajuns sa-l iubesc mult p prost.am mai avut eu o relatzie de un an jumate. dar.cryingcrying.
si ies cu prietenele.ma distrez la maxim.deoarece sunt o fire activa si cam nebunalaughingbig grin. dar cand vin acasa, cand vad k e pe mess si nu`mi zice nimic. si mai vad ca mai are si poza cu aia la av.simt k`nebunesc... ce sa fac s il uit? k deja ma autodistrugangrycrying

| S_5330 a răspuns:

Ideea este ca nu trebuie sa uiti nimic din tot ce ti se intampla in viata se zice ca omul iubeste doar de 3 ori in viata incearca doar sa nu regreti si sa te gandesti ce a insemnat aceasta relatie pentru tine...sau daca te-a ajutat cu ceva...si mie imi este foarte greu sa "uit" pe cineva iubit dar incerc sa privesc partea plina a paharului cred ca totul in viata se intampla cu un scop. poate ca ar trebui sa iesi cu prietenii sa incerci sa faci alt ceva poate sa nu te mai gandesti sa eviti locurile unde mergeai cu el sa cunosti mai multi tipi.imposibil sa nu iti gasesti pe alt cinevawinking

| rapp4ever a răspuns:

Pai.sincer sa fiu...nu cred ca ai putea sa il uiti cel putin daca l-ai iubit ce adevarat! Sfatul meu e similar cu cel pe care ti la dat si cami!

| ioanai31 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta mi-a luat 2 ani sa il scot din inima dar sfatul meu pentru tine este sa incerci sa iti amintesti toate intamplarile urate care le-ai avut cu el, sa incepi sa il urasti si atunci vei vedea ca o sa il uiti mai repede. Sa nu uiti ca mama baietilor nu a murit, cu siguranta vei intalni pe cineva mult mai bun ca el, dar sa nu faci greseala sa faci comparatii intre ei. Evita sa mai vorbesti cu el sau sa va intalniti, iti va fi mult mai usor sa-l uiti. SUCCES