Sa nu stai sa te gandesti tot timpul la el, fa-ti noi prieteni, iesi la plimbare, la cumparaturi. ocupati timpul liber cu orice altceva numai sa nu vb despre el si sa te gandesti la el. daca ai putea sa ti faci un alt prieten ar fi super pentru tine, l-ai uita mai repede
Deci ce iti pot spune eu e ca nu o sa-l uiti usor...ptr ca prima iubire greu sa uita.io iubb ub baiat de 3 ani si nu l-am putut uita. dar sunt convinsa ca il voi iuta...asa fa si thu si o sa vedem
Stiu este greu si eu sunt in aceasta situatie am fost cu el d 2 ori sh acum nu mai stiu cum sa il uit este cu una georgiana pe mine ma cam ignora dar imi spunea ca ii plk de mine cand il intreb pe mess buna cf? nu imi raspunde va rogggg ajutati-ma sa il uit
Eu il iubesc c adevarat ma culc cu el in gand si ma trezesc cu el in gand deci toata ziua ma gandesc la el
Asa a fost si la mine, numai ca dupa ce nu am mai vorbit cu el a fost cu o prietena buna pe care o cunosteam si nu puteam sa l uit, dar incet dupa un timp il vei uita! BAFTA! :*
Buna! Si la mine a fost asa, dar dupa o luna dupa ce nu am mai vorbit, a fost cu o prietena buna care o cunosteam. Eu inca il iubeam. Il vedeam in parc in fiecare zi. Cu timpul l-am uitat asa va fi si la tine. Daca il vezi si te enerveaza imagineaza-ti ca e in chiloti si e cea mai tare zi. Sper sa te ajute. BAFTA!:*