Offf si eu am fost in situatia ta.Asta mi s-a intamplat mie insa in generala(acum sunt a 12a ca si tine ) si eram aproape beste friends.Tot timpul glumeam amandoi.ne imbratisam. vorbeam intruna.etc.Si normal ca a inceput sa imi placa de el.lui insa la fel, nu-i placea de mine Am fost trista.o perioada n-am putut sa vorbesc cu el chiar daca el tot insista.Dar atunci o amica de-a mea cu 2 ani mai mare mi-a spus ceva foarte inteligent.o sa iti spun cam ce imi amintesc eu ca a spus:
"Nu fi proasta mai.Tu nu stii ca un baiat isi tine aproape amicii cel mai mult? Baietii isi pretuiesc cei mai buni prieteni mai mult decat orice fata.Si tu esti aia,cea mai buna prietena a lui! Si in plus, gandeste-te si tu, daca o sa continuati sa fiti asa pana la urma prietenia voastra poate duce la ce vrei tu.Asa ca nu fii fraiera si nu-l mai respinge atat".
Mie atat mi-a trebuit sa aud Pentru ca imi placea sa fiu in compania lui si lui il placea.Sincer pentru mine lucrurile au mers bine.Ne-am cuplat in vreo 2 luni de la acel moment Acum nu mai suntem impreuna.dar suntem best friends ink
Sper ca te-am ajutat, si nu dispera
xoxo Vanilla
Anonima17191 întreabă: