anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa vorbesc cu parintii mei de problema pe care o am la penis. Adica aseara m-am lovit usor la oua si de atunci penisul meu reactioneaza diferit la masturbare si la atingeri. (Se scoala mai greu, capul este mai moale ca inainte si erectia tine mai putin) imi este frica sa le spun deoarece nu am mai vorbit cu ei despre asta pana acum si ei nu stiu ca ma madturbez (cred). Va rog ajutati-ma cu ce sa le spun sau cum sa le spun sa merg la control. Dau fundita!

Răspuns Câştigător
| Mariaa005 a răspuns:

Nu are legătură cu lovitura, in caz ca te loveai tare poate dar asa pare ca probabil ai exagerat putin cu masturbarea, e sănătos sa o faci, efectele benefice sunt numeroase.

Probabil te-ai plictisit putin de masturbare, sfatul meu e sa iei pauze din cand in cand si sa incerci cate ceva, sa cauti noutăți care te excita.

Exploreaza-ti mai mult placerile si sunt 90% sigura că problema se va rezolva

Daca vrei sa vorbesti cu părinții (de preferat cu tatal deoarece te înțelege si are o varsta care îi permite să-ți poata da un sfat ), încearcă sa intrebi cate ceva mai intim si daca reactia e ok poti continua si să întrebi fara sa regreti dupa ca ai spus asta.

Sper ca te-am ajutat )

| AndreiTpuMolostina a răspuns (pentru Mariaa005):

Pai inainte de a afla de problema asta nu m-am mai atins de penis cateva zile 3-4-5

6 răspunsuri:
| Teo29 a răspuns:

Mergi la urolog

| Willis a răspuns:

Excesul dăunează.
Iei pauză și își revine.
3-4 zile

| IreneNemteanu a răspuns:

Vorbeste deschis cu mama ta, ai sa vezi ca cel mai greu este pana iti faci curajul sa deschizi subiectul, apoi, totul va fi malt mai usor happy

| AndreiTpuMolostina a răspuns:

Uneori inainte pur si simplu atingeam penisul de cateva ori si se scula. Acum abia daca se scoala. Si cand ma masturbez se scoala mai greu.

Răspuns utilizator avertizat