Aratandu-i asta.
Prin mimica,vorba si gesturi!
Zambetul de indragostit,privirea pe care i-o arunci,o mana alintandu-i obrazul sau parul,o vorba buna intr-o clipa dificila,sunt tot atatea declaratii mute,un "te iubesc" nerostit!
Atentia ta indreptata mereu catre ea,dorinta de a-i face mereu pe plac,grija sa-i fie mereu bine,nu pot trece neobservate si fata va intelege ca ocupa un loc deosebit in sufletul tau!
Si,in final,de ce nu vrei sa-i marturisesti ce simti pentru ea?
Pentru ca toate aceste gesturi,da,ii transmit efluvii de iubire, dar siguranta ii va da numai declaratia ta emotionata si fierbinte, prinvind-o in ochi si tinand-o de maini "esti tot ce am mai pretios pe lumea asta"!
Vezi, deci, ca...se poate!
Fa-o mereu sa zambeasca fii galant, elegant trateazo cu blandete si bunatate ajut-o la nevoie conduo acasa fai mici cadouri gen bomnonele ciocolata flori dar fale spontan adica treci pe langa o florarie in drum spre casa iai in trandafir treci pe langa un magazin ia o ciocolata impartiti-o si din astea te derscurci tu multa bafta si sa fii iubit
Chiar mai facut sa zambesc frate!
1. La o fata nu conteaza daca ii zici "Te iubesc" sau nu. Asta trebuie sa ii arati prin fapte si prin gesturi. Cum ar fi : Trimite-i un sms in fiecare noapte cu " Noapte buna, te iubesc " sau ceva de genul, in fiecare dimineata" buna dimineata puisor" sau cand ii este frig da-i jacheta ta, nu vorbi cu "fa" cu ea
Scoate-o in oras la un suc, pizza etc
funda?
Cuvintele in ziua de azi nu mai valoreaza nimic. Nu incepe acum sa o umpli de mici cadouri. Flori, bomboane sunt niste metode mai vechi.Incearca sa faci ceva unic, ceva ce din punctul tau de vedere nu a mai facut nimeni si ti se pare romantic.
Si comportamentul fata de ea poate fi o metoda pentru asta.Fii atent cu ea, nu o sufoca, ofera-te sa o conduci pana acasa (ex: indiferent daca sta la un bloc de tine), arata-i ca-ti pasa de ea sa nu pateasca nimic rau. Unele lucruri vin de la sine. Bafta! :3
Sincer mie ca fata imi place sa mi se zica in fata daca ma place cineva sau iubeste.dar mi-a placut si cand mi s-a aratat indirect.Ar fi dragut sa vorbesti cu ea sa intrii in subiecte mai delicate(dar nu prea departe)si sa o faci sa se simta bine langa tine. Daca o iubesti, ii poti arata indirect prin fapte semnificative pentru ea, sa fii langa ea sa o sprijini cand are nevoie si sa nu o lasi sa se simta singura.Si sa nu ii arati ca ai orgoliu daca ai.zic si eu asa.Eu una urasc orgoliu schimba o persoana foarte mult.
anonim_4396 întreabă: