Se pot salva pozele de pe hi5.
In partea din dreapta a pozei mergi cu mouse-ul pana cand nu mai apare sub forma de manuta cursorul, ci este sub forma de sageata. Dai click dreapta...View Source...si o sa se deschida o fereastra noua de NotePad care are titlul displayPhotoUser[1]. Dai search (Ctrl+F) sau cauti pur si simplu linia in care curImage = new Image();. Apoi in linia imediat urmatoare curImage o sa ia valoarea unui link. Copiaza link-ul respectiv (fara ghilimele) si deschide o noua fereastra in browser...mergi la adresa...si da paste (sau Ctrl+V).
O sa vezi poza la rezolutie mai mare decat cea care o poti "fura" cu diferite programe de captura.
Succes...
Sal All.Afrodita17 cauta unul din programele urmatoare:Lightscreen sau Snapsaver- si daca nu ti-o place sa-mi zici cutu.Sunt perfecte, merg doar cu un singur klic sau apasare a tastei print screen.Alegi u cum sa faca printul. Le salveaza jpeg.Bafta.
Te ajut eu eu dai clic dreapta pe pagina unde e poza cant iti apare mausul cu o sageata si dai la ultima de jos,, vezi informati despre pagina'' si o sa apara o ferestra si dai la multimedia specific trebuie sa fie pe mozila nu stiu cu internet explore daca merge si apate mai multe lincuri acolo si sub link poza si dai save
In partea de sus a pozei ai o optiune (afisare linkuri pentru fotografi) dai click acolo si copiezi linkul de unde scrie adresa.Deschizi un Nou Tab si introduci linckul copiat mai devreme. dupa ce tia aparut poza dai click dreapta si save image, asta-i tot ce trebuie sa faci ca sa furi poze de pe hi5.Foarte simplu nu
Incearca cu 'print screen' din tastatura si paste(ctrl+v) in paint.
Dar la ce tot va trebuie pozele de pe hi5-urile altcuiva? Si de ce ai postat intrebarea asta in categoria 'dragoste si sex'? :-s n-are logica crede-ma.
Pai in mozzila firefox: hi5-poza pe care vrei sa o descarci...sus scrie tools -->page info -->media --> cauti jos poza ta si dai save photo eu asa le descarc:p... sper ca ai inteles ceva din ce am spus daca nu, da un add la pysymikshirea si iti explic mai binepup