Rau nu are ce sa fie, doar ca ti se inroseste putin fata, dar foloseste dupa spirt pentru a dezinfecta fata.
Dar de ce sa le storci cand exista atat de multe feluri de crema pentru toate felurile de tenuri, cosuri etc.
E mult mai usor si mai putin dureros!
Nuuu,o sa iti ramana semne, hai sa-ti spun un pont:foloseste pasta de dinti, ti se duc cosurile foarte repede
Incearca o lotiune LARA, sau cel mai sigur pastreaza igiena fetei foarte stricta: spala-te des cu apa calduta pe fata, iar dupa demachiere incearca sa dai si cu sapun (atentie: NU PREA MULT! Usuca fata!). Si ca sa scapi de cosuri nu iti lasa parul sa cada pe frunte, mai ales cand stai acasa si oricum nu te vede nimeni.
Le poti si stoarce, dar ramane rosie ceva vreme fata... daca insisti prea tare
Daca le storci? mmmm e o metoda veche dar daca vrei sa abordezi cu storsul trebuie sa te dai cu spirt inainte si dupa stoarcere.si daca nu sunt creme o gramada pentru asa ceva. succes!*:X
Nu este bine sa le storci.iti vor ramane semne...Da-ti Cu zineryt.este foarte bun.intr-o saptamana am scapat de cosuri cu toate ca aveam fata plina iar pentru puncte negre ia-ti blackhead clearing/ clearskin
Foarte bune aman2...m-au ajutat foarte mult:*
Sper sa iti fie de folos si sa scapi de ele
Pai uite! care sunt albe.alea trebuiesc sparte.dar celelalte nu prea.O prietena de-a mea si le-a spart si i-a iesit numai bube:-ss
Poi la farmacie sunt diferite creme... unele sunt chiar bune! De stors sa nu le storc ca se vor face pete care arata oribil! Eo am dau cu ulei de masiline! E incredibil de bun! In fiecare seara ma dau si trec! Daca te am ajutat fundita!