De obicei de asa ceva au parte cei care sunt la inceput, care se excita foarte tare, e problema si de psihic pentru ca tu te gandesti exact ca faci aia si esti oarecum prins in ideea aia, fii relaxat cu timpul cand o sa prinzi experienta si o sa stai mai relaxat si gandul tau nu o sa stea numai la faptul ca se intampla chestia aia probabil ca o sa scapi, hmm gandeste-te si tu la cartofi prajiti la cu totul altceva
Relaxeaza-te in timpul actului si nu te gandi la asta...mult exercitiu si desi suna ciudat masturbarea ti-ar putea fi de ajutor.ai mai putea incerca un lucru cand urinezi incearca sa tii urina 5 secunde dupa care da-i drumul...fa asta de 5-10 ori in timp ce urinezi iar in timp vei scapa de probleme.Bafta!
Crezi tu că masturbarea i-ar putea fii de ajutor?
"Cauza 2 - ejaculare precoce: Masturbarea
Inca o cauza importanta a ejacularii precoce este masturbarea. Daca ne gandim serios la acest aspect, putem realiza ca are logica. Atunci cand te masturbezi, esti singur, si nu te concentrezi decat pe obtinerea orgasmului cat mai repede, neavand un motiv pentru prelungirea actului in sine. Desi senzatia este una placuta momentan, atunci cand vine vorba de o partida sexuala reala corpul tau nu va fi obisnuit cu presiunea, si astfel nu vei putea rezista atat cat ti-ai dori tu sau partenera ta, experimentand astfel ejacularea precoce."
Poate e cum spui tu... dar eu imi sustin parerea pentru ca din moment ce el este constient de problema pe care o are poate folosi masturbarea pentru a se autocontrola si pentru a evita sa ajunga prea repede la punctul culminant...in nici un caz nu i-am recomandat sa se masturbeze pentru a-si satisface nevoile in 10 secunde.
De fiecare data cand faci sex, dragoste, amor(eventual o laba)tine langa locul faptei un lighean cu apa rece sloi si cand iti vine poc o bagi in apaia sa vezi ca merge