Pune praf de creta in apa amesteca si bea si vei face frebrea daca il iei seara vei face peste noapte si pana pe la amiaz si dispare dupa si noa nu cred ca te mai duci cu febra la scoala
Pai eu scapam asa: ma trezeam dimineata cica bolnav dureri de burta nu puteam sta in picioare ) si pe la 2 sau inspre seara mergeam la medic imi luam motivare pe ziua aceea si pe inca vreo doua funda?
Trezeste-te nu te gandi ca ai scoala baga niste muzica relaxeaza-te dupa ia-ti niste bani, un tovaras, o fata (optional 2 ca sa aiba si tov) du-te departe in parc / camp nu stiu unde stai. unde nu e civilizatie...ia un pachet de tigari. daca nu esti fumator doar puneti castile muzica ta preferata inchide ochii stai asa cateva ore dupa ia fata la tura spune-i ca azi o iubesti bea o bere cu tovarasul imbata-te (optional din nou) foarte important nu vi mai devreme de 8 seara acasa dupa faci un dus si te culci
Nu te duci la scoala, nimic mai simplu. Eventual cazi pe scari, te duci la scoala te plangi de dureri mari te trimite la cabinet, la cabinet te vaiti in continuare te trimite la doctor pentru o radiografie si bingo!
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: