Stai mai mult timp in preajma persoanelor mai mari si ai sa vezi ca "gheata" se va topi. Cunoscand preocuparile acestor persoane vei avea si subiecte de discutie. Dar sa nu te astepti la ceva deosebit de la toate persoanele mai mari ca tine. Sigur te vor intreba de scoala, de prietena, iubita etc., lucruri care nu sunt placute pentru adolescenti, deoarece se repeta prea des.
Sa fii timid/ă e întotdeauna de bine. Înseamnă că ajungi sa gândești de mai multe ori înainte sa scoți un cuvânt pe gura, ceea ce este de bine. In schimb, nu te lasă prea presată de politețuri.
Mândrește-te căci esti printre putinele persoane, care deși nu se deschid ca o carte, sunt extrem de călduroase și generoase. Nu mai spun cât de atractive!
Sentimentul ăla de talk-with-someone vine reciproc. Dacă aveți câte ceva in comun, atunci discuția nu va lăsa de dorit, garantez!
Chestia asta cu timiditatea nu e ceva ce poți schimba de la vârste mari. Esti ceea ce esti. De ce sa nu profiți la maximum de ea?
Încearcă să abordezi problema altfel. Dacă ai fi in pielea persoanei respective? Vezi lucrurile interesante despre ea la apropiere.
Timiditatea presupune supra-analizarea unei persoane. Încearcă doar sa gândești mai puțin și sa simți mai mult... sau invers
MaraMărr întreabă: