Crezi?
Cel mai bine ar fi să fi sigur de ceea ce spui şi apoi să acţionezi.
Şi dacă într-adevăr merită,mergi mai departe.
Dar gândeşte-te şi la ipoteza că poate o judeci greşit.
Şi dacă este aşa,ea nu te va ierta niciodată, deoarece te-ai îndoit de ea.
În orice caz, pentru orice fată cea mai mare răzbunare este aceea de a vedea băiatul iubit în braţele alteia...
Hai sa incepem prietene
Vrei seriozitate? cine iti ofera seriozitatea asta a ta, de a te razbuna? aici nu e seriositate, e' mai mult orgoliu asta stupid, fara sens.
Te irita la culme? hai ca te inteleg, si eu am trecut prin asta. Dar nu am actionat in felul tau, sa o ranesc. E fata! nu te mai astepta la sinceritate, dragoste, iubire, incredere. sex smd, daca tu nu esti pe masura sa o tii langa tine sau sa ii satisfaci nevoile( si dupa cum stim, ele au mai multa nevoie de ceva sufleteste, emotional). La asta te-ai gandit?
Hai sa o luam altfel. sa zicem ca tipa si-a batut joc pentru ca nu i-ai placut; ea era genu mai distrata, orgolioasa etc (sa nu vorbesc eu prostii, stii la ce ma ref )dar. de ce ai mai cautat-o si i-ai dat atentie? ca era frumoasa sau pentru ca? nu e bine asa!
Cu o fata nu stai doar pentru ca te atrage fizic, are nevoie de altceva mai mult decat de un obsedat care o admira doar pentru cum arata.
Incearca cu orgoliu selectiv! adica?! pai nu ceea din trecut sau cea din prezent e ultima de pe pamant. Fi selectiv. nu merge, hai mai departe.
Ignor-o si nu te comporta ca si cum ai fi un animal in calduri sau disperat dupa o hrana. Las-o. e trecut.
Lectie.
Pune-te la punct si lasa gandurile de razbunare altfel nu esti cu nimic mai bun decat un tip imatur.
Buna Gabi!
Parerea mea este ca nu ar trebui sa-i faci nimic. Tu fi un om mai bun ca ea si iart`o. [nu zic sa va impacati doar iart`o].
Daca chiar te deranjeaza poti doar sa o ignori nu e necesar sa-i faci ceva
Daca te-a facut sa suferi isi va primi pedeapsa de la Dumnezeu
Mai bine nu te razbuna pe ea.Cel mai bine este odata poate sa vorbesti cu ea, sa spui cit de tare ai suferit si numai doresti sa o vorbesti cu si ca atunci cind vei vorbi fa fi ultima oara. Apoi dupa aceasta cind o vei vedea cel mai bine sa te uiti la ea in ochi 2 secunde si apoi sa te uiti in alt loc, deloc sa nu vorbesti cu ea si tot asa si cred ca cu pritenele ei daca nu ai vreo relatie de prietenie cu ei.NU trage atentia la ea si gata.Nu te intrista nu trebuie sa te razbuni ca pina la urma aceasta va arata ca te-ai coborit la nivelul ei dar eu cred ca tu nu doresti sa semeni cu ea asa ca cel mai bine sa nu atragi atentia la ea si sa-ti gasesti urgent alta iubita.Eu cred ca iti va fi usor pentru ca 100 % la cineva din pritenele tale te simpatizeaza si mai ales daca te-ai mai intilnit aceasta arata ca ai experienta si vei fi mai pupular pe la fete care nu au . Multa bafta si nu te teme totul e inainte
Sa inteleg ca o urasti pe fosta tocmai pentru ca ea acum isi bate joc de tine, sau si-a batut joc de tine, tu vrei sa ajungi ca ea, sa o ranesti, din simplul motiv ca si-a batut joc de tine?
Macar cunosti cauza / motivul pentru care te irita, te-ai gandit vreodata ca doar tu te simti iritat de atitudinea/comportamentul ei. Sincer eu nu cred ca solutia la problema ta este sa o ranesti, gandeste-te cum te-ai simtit tu, si nu cred ca vrei ca si ea sa se simta la fel.
Incearca sa o uiti, daca ea a fost capabila sa te faca de ras, e foarte posibil sa o faca din nou daca tu ii raspunzi, treci la alta si incearca sa faci in asa fel incat sa nu-si bata joc de tine.
Succes!