| busu11 a întrebat:

Cum pot tine o relatie la distanta sa mearga?
P.S. la mare distanta

Răspuns Câştigător
| Mitzuk a răspuns:

In primul rand depinde si pentru cat timp este acea distanta.Cel mai bine e sa vorbiti des la telefon, si cel mai important e sa va vedeti mereu la web, vorbiti pe skype, chestii de astea...eu una asa am mentinut o relatie la distanta happy

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Katakito a răspuns:

Depinde,eu am avut o relatie la distanta, fata era din Irlanda, Wexord si nu a mers sad Deci nu iti pot da sfaturi daca eu am esuat, asa ca iti doresc mult succes si sper sa fie bine!

| Katakito a răspuns (pentru Katakito):

Wexford*

| busu11 explică (pentru Katakito):

Ok inteleg de ce ai mai raspuns daca nu ai sfaturi laughing)))
nu o lua in nume de rau am facut o glumita

| neutrino a răspuns:

Relatia la distanta e o iluzie. Multi spun ca nu conteaza distanta, nu conteaza varsta etc. Practica, viata arata ca, conteaza foarte mult, in sensul ca relatia nu va merge.

| RUDOFL4X4 a răspuns:

Daca e de treaba fata/baiatu poti avea linistit dar sa suni sa vb cu ea/el cat mai mult bafta

| 니코 a răspuns:

O relatie la distanta nu merge niciodata deoarece una din persoane poate sa spuna ca te iubeste cand de fapt minte si are pe alta

| Gabryel123 a răspuns:

Totul depinde de una dintre cele doua persoane, ca tu o iubesti si nu o inseli,(dar ea poate sa mai fie si cu un alt baiat si cu inca 3 pe langa tine si sa iti spuna tie ca te iubeste) sau poate sa fie doar cu tine si sa te iubeasca, totul consta in a castiga increderea persoanei acelea. Dar nu te sfatuiesc daca nu esti sigur si depinde si cat d emare e dinstanta intre voie si cat de mari sunt sansele ca voi doi sa va intalniti.

| wallent1n a răspuns:

Nu poti orice ai face...ai nevoie de afectiune fizica ca si de mancare...asa ca mai bine las-o balta de acum sa nu suferi mai tarziu.

Întrebări similare