In primul rand depinde si pentru cat timp este acea distanta.Cel mai bine e sa vorbiti des la telefon, si cel mai important e sa va vedeti mereu la web, vorbiti pe skype, chestii de astea...eu una asa am mentinut o relatie la distanta
Depinde,eu am avut o relatie la distanta, fata era din Irlanda, Wexord si nu a mers Deci nu iti pot da sfaturi daca eu am esuat, asa ca iti doresc mult succes si sper sa fie bine!
Relatia la distanta e o iluzie. Multi spun ca nu conteaza distanta, nu conteaza varsta etc. Practica, viata arata ca, conteaza foarte mult, in sensul ca relatia nu va merge.
Daca e de treaba fata/baiatu poti avea linistit dar sa suni sa vb cu ea/el cat mai mult bafta
O relatie la distanta nu merge niciodata deoarece una din persoane poate sa spuna ca te iubeste cand de fapt minte si are pe alta
Totul depinde de una dintre cele doua persoane, ca tu o iubesti si nu o inseli,(dar ea poate sa mai fie si cu un alt baiat si cu inca 3 pe langa tine si sa iti spuna tie ca te iubeste) sau poate sa fie doar cu tine si sa te iubeasca, totul consta in a castiga increderea persoanei acelea. Dar nu te sfatuiesc daca nu esti sigur si depinde si cat d emare e dinstanta intre voie si cat de mari sunt sansele ca voi doi sa va intalniti.
Nu poti orice ai face...ai nevoie de afectiune fizica ca si de mancare...asa ca mai bine las-o balta de acum sa nu suferi mai tarziu.
BiancaGeorgiana întreabă:
HappynewCenusa întreabă: