Relatie total gresita, cu un barbat care nu te-a iubit si respectat niciodata, daca te-a lasat pentru alta.
Cel mai mare defect al lui este ca-i curvar, fiindca si-a gasit pe alta si te-a parasit.
Apoi, este mincinos: fiindca nu te-a iubit niciodata, odata ce te-a vrajit doar ca sa se culce cu tine, dupa care te-a aruncat ca pe o carpa folosita.
Și dacă nu îi găseai defect de ce v-ați despărțit? Dacă s-a despărțit el, uite defectul, nu te iubește. Unul foarte mare aș zice, pentru care nu merită să te consumi.
Ocupă-ți timpul și mintea cu chestii care îți plac, ori caută să faci mereu ceva de fiecare dată când îți fuge mintea la el. Șterge/ aruncă mesaje, poze, obiecte care îți aduc aminte de el, ori măcar pune-le undeva unde să nu ai acces mereu la ele.
O să treci peste asta, îți trebuie și voință. trec prin aceeași situație și când mă ia disperarea, caut să îmi amintesc de cei care mă validează și îmi laudă calitățile, mă văd mai bine și nu mă mai desconsider, la fel va trebui să faci și tu.
Pentru ca s-a terminat o relatie, s-a închis un capitol în viață și ca începe altul mai interesant.
Și o să poți iubi pe altcineva, dar:
Trebuie să înveți din asta.neaparat!
E o experiență care a durut dar necesară, e o lecție de viață prin care trecem majoritatea.
Dacă devii mai bună, mai încrezătoare, mai capabilă, ești pe drumul cel bun.
Dacă devii frustrată, superficială, înrăită și uiți să mai pui suflet pe viitor, atunci nu va fi bine
Bună, pot spune doar ca te inteleg perfect. Ideea e sa iesi din casa cu prietenii, sa iti gasesti activitati de facut ca sa nu stai mereu cu gandul la el. Du te prin mall plimba te, iesi prin oras la un suc, un mc, la o terasa ceva. Cu timpul te vei vindeca si ai sa vezi ca o sa incepi sa te detasezi de el, viata ta nu consta intr o singura persoana, in lunea asta sunt zeci de mii de alti baieti. Incearca sa te linistesti stai de vorba cu prietenii tai, sunai ca sa te poti descarca. Stiu ca doare si ca e greu la inceput dar dumnezeu stie de ce te a despartit de el, poate ca nu era alesul... Fi tare si nu mai sta mereu cu gandul la el!
George0197 întreabă: