| JustUndiscovered a întrebat:

Cum pot uita o persoană în condițiile în care trebuie să o văd și să petrec timp în aceeași incintă aproape zilnic? De fiecare dată simt aceleași emoții puternice(un amestec de iubire și ură).
Doresc răspunsuri cât mai serioase.
Dacă există cineva cu compasiune, dispus să avem o scurtă conversație, aștept mesaj în privat.
Mulțumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu spui in ce incintă. O incintă poate fi acasă sau la muncă.

| MarianWLF a răspuns:

Nu am inteles exact in ce consta asta, dar banuiesc ca lucrati in acelasi loc, cam asta deprind eu de aici, poate ma insel.
Eu am fost nevoit sa imi vad fosta la locul de munca, chiar daca lucram la distanta mare unul de altul, fiind o hala foarte mare, nu mai simteam iubire, doar voiam sa o evit cat mai mult, nici macar sa o vad in fata ochilor nu doream pentru ca am patit foarte multe, toate astea s-au diminuat cu timpul, pe parcursul unui an de zile a devenit doar o oarecare din multime, si asa a ramas. Daca ai vreo intrebare, iti raspund cu placere.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sa inteleg de aici ca aveti amandoi acelasi loc de munca sau care este situatia? Poti sa-mi scrii in privat daca doresti.

| Hyperion7 a răspuns:

Acceptând trecutul și ignorând personala, pentru că na, sunt și astfel de situații și dacă nu te adaptezi, viața devine un coșmar

| JustUndiscovered explică (pentru Hyperion7):

Tocmai asta e întrebarea, cum pot să simt indiferență pentru un om în adevăratul sens al cuvântului(fără să-mi pese, efectiv să nu mai simt nimic vizavi de această persoană). De acceptat și ignorat încerc, dar e doar o chestie superficială. Deși din exterior pare că o ignor, în adâncul ființei mele simt aceleași trăiri puternice de fiecare dată...

| Hyperion7 a răspuns (pentru JustUndiscovered):

La mine a funcționat un lucru:Când eram atașat de un om puternic, pur și simplu stăteam pe capul lui și mă plictiseam de el, in momentul in care mă plictiseam, simțeam o detașare deplină.
Nu prea recomand, dar na