Ca te barfeste nu are absolut nici o importanta. Colegii stiu deja cine esti, nu ar trebui sa te intereseze. Ai grija ca tu sa nu spui nimic rau despre ea si vei fi considerat un domn iar credibilitatea ei se erodeaza.
Prima perioada este mai dureroasa, ca sa treci peste ea stai cu prietenii, participa la fotbal sau ce jucati voi acolo in pauze si inainte si dupa ore. Daca ai un hobby ocupa-te de el. Apuca-te de invatat, te face sa uiti, iti cresc actiunile cand esti mai bun la carte si iti va si folosi mai tarziu. Fa ceva sport. Umple-ti timpul!
Cu fata, poarta-te normal asa cum te porti cu toate celelalte. O saluti chiar daca ea nu-ti raspunde, ii zambesti, daca te abordeaza vorbesti cu ea. Daca vrei sa te razbuni pe ea, cea mai buna razbunare este sa nu o lasi sa te vada ca suferi, sa te porti indiferent fata de ea. Daca intr-adevar te barfeste, in mod clar nu ii esti indiferent dar (pentru ca imi mai amintesc cate ceva despre povestea ta) ar fi bine sa nu o primesti inapoi daca iti va propune. Nu pare a fi genul tau.
Exista o metoda mai simpla:
Te duci la ea si intrebi in ideea: daca nu mai suntem prieteni, oare ne impiedica ceva sa fim amici?
Uite, daca ai vreo problema, orice problema, vino la mine si promit ca incerc sa o rezolvam. Daca s-a luat cineva de tine, daca etc. Daca eu o sa am vreo problema sau nevoie de un sfat, atunci, o sa vin la tine.
Dar faptul ca nu mai suntem impreuna, asta nu inseamna ca trebuie sa fim si nesimtiti.
Am inteles, nu mai vrei sa fim impreuna, apreciez si respect asta, asa cum te respect si pe tine.
Deci, de ce te comporti asa?
Nu te panica.E normal sa simti asta dat fiind ca-i si prima dragoste.Inceraca sa iesi cu prietenii, sa nu stai singur ca altfel iar te apuca dorul de ea, zambeste cand treci pe langa ea, nu lasa sa se vada ca te doare.Incetul cu incetul vei depasi situatia si vei intalni pe altcineva. Vorba aia:fiecare sac isi are peticul.
Si cum pot sa trec singur, dupa ce o ora am stat singur pe langa ea si sa zambesc ca imi vine sa ma dau cu capu' te toti peretii, in timp ce ea le baga la toate bazaconii in cap despre mine
Poti sa vorbesti cu ea, sa o intrebi de ce face asta.Depinde si ce le spune despre tine, daca sunt cuvinte rautacioase, inseamna ca nu e de tine. Daca inca te mai place, si tu pe ea, poate va mai da-ti o sansa.Dar eu spun sa treci peste.Va fi mai greu la inceput dar nimeni nu a murit din asta.Vei intalni alta mai buna si atunci vei fi ok
Odata ce vorbeste despre tine, asta inseamna ca mai tine la tine
Si mie mi s a intamplat,
Eu am lasat lucrurile sa se resolve de la sine(Dupa 2 saptamani, dintr o data, eram acelasi baiat special)
Numai ca la mine mi a murit dragostea pentru ea
Imi gasisem pe alta
Acum nu stiu ce vrei sa faci,
Vrei sa uiti de ea?
sau sa te impaci cu ea?
In ambele cazuri, cea mai eficienta solutie, e sa ti cauti pe alta
O sa vezi mai tarziu de ce...
Bafta
Din cate vad a avut un impact destul de mare asupra ta, insa nu iti face griji este normal sa te simti asa. cea mai dureroasa arma este indiferenta si nu ura. dovedeste-i ca nu mai tii la ea si incearca sa crezi si tu lucrul asta. daca te barfeste inseamna ca nu face nici 2 bani si ca cea mai mare greseala a ta ar fi sa te intorci la ea. nu stiu de ce v-ati despartit, insa faptul ca va vedeti in fiecare zi poate fi o sansa sa ii arati indiferenta si de ce nu, posibilitatea unei noi iubiri?
Mutubal întreabă: