| Sara2 a întrebat:

Cum pot uita un baiat? ma simt enorm de deprimata si nu mai am chef de nimic sad

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate

| RyanGeorge a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la el deloc, incearca sa iti gasesti mereu ocupatie, iesi cu prietenii in oras inveselestete altfel daca stai asa mai mult rau iti faci si timpul trece foooarte greu.

| Lora a răspuns:

Inlocuind-ul cu o noua iubire

| Angel_4421 a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti deloc la el.Gaseste ceva de facut, ceva ce sa iti atraga atentia de la el. Poti pune o mel mai trista, te descarci si apoi sa pui melodii vesele si sa dansezi, sa canti, chesti deastea.Gandeste'te la toate dezavantajele pe care le ai placandul si la toate defectele lui, gandeste'te ca nu merita sa plangi pentru el ca te'a facut mereu sa suferi:*Citeste niste bancuri pe net. Unele sunt chiar amuzantebig grin

| mihaitza90 a răspuns:

Te gandesti cam tot timpul la el? daca da at ii mai greu sa il uiti ca iti place de el si cu cat te gandesti la el cu atat mai greu o sa iti fie sa il uiti.cu melodii triste nu rezolvi nimic ca daca pui melodii triste te gandesti la el si nu mere
sper sa te ajute sfatul meu. ceau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fato nu are rost sa plangi dupa un baiat ca niciodata baiatul nu se va puta aptine a te jigni. Eu iti dau un sfat combinate cu un al baiat sa ii arati ca nu-ti pasa de el si asa pote vva veni la tine inapoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te arunci intr-un stromeleaglaughing)