anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot unele fete sa se indragosteasca de un baiat pe care in vad doar intr-o poza?

11 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Numai de poza nu pot.Dar eu cred ca daca vorbesc cu el pe mess se pot indragosti.Acus patru ani m-i s-a intimplat si mie si ceui cu care am vb oe mess ca am schimbat doar poze nu aveam web.dar vorbind zi de zi cu el am ajuns sa ne indragostim.E altceva ca nu s-a ales nimic din dragostea noastra ca ne-au despartit nu numai tari dar si un Ocean.Si faptul ca nu am avut bani nici el nici eu sa calatorim unul la altul sa ne cunoastem.

| Heather2001 a răspuns:

Dragoste la prima vedere...eu daca vad un baiat frumos innebunesc dupa el!love struck

| AyU a răspuns:

Exista si dragoste la prima vedere...
dar cel mai probabil ii prostie...nu te poti indragosti de o persoana doar de la simple poze sau ca il vezi odata si de fapt el habar nu are ca existi. spui ca iubesti dar de fapt il placi foarte tare.
nu confundati placutul si atractia cu iubitul. iubirea este cel mai frumos sentiment care necesita sacrificii si suferinta...si stiu sigur din propria experienta ca iubirea ce o simti tu sau prietenele tale e falsa, e doar atractia. mie mi-au trebuit 2 ani sa invat sa il iubesc pe prietenul meu
e bine totusi sa crezi si in dragoste la prima vedere, mie nu mi s-a intamplat deci nu cred, dar cred in confuzia dintre atractie si iubire. nu te lasa pacalita de aparente si nu deveni disperata
pupici :*:*!

| Vanesituca a răspuns:

Pai asta inseamna ca acele fete cred in dragoste la prima vedere si simt ca acea este persoana potrivita exact la fel scumpa mea mi s-a intamplat mie acum 3 ani dah eu nu l-am vazut in pozica l-am vazut o data in fata si pur si simplu m-am indragostyt day dreaming acesta este un senitment foarte unic si special sper ca te-am ajutat si iti urez bafta:*:*:*

| DenissA15 a răspuns:

Nu stiu.si eu am incercat dar nu'mi iese.
Daca nu ma intalnesc ''face to face'' cu acel baiat nu merge:d

| byankaa a răspuns:

Simplu daca e frumos baiatul... ce conteaza alceva big grin chiar daca are fite macar e frumos laughing)si sa sty k baitul poate fi urat adica asa l-ai vede tu dar daca fata aia il vede fumos si simte o atractye pentru el...

| fuzzy6 a răspuns:

Nu inteleg la ce anume te referi.
te gandesti la un baiat, gen vedeta? pai, nu se indragostesc doar de poza, se indragostesc, vezi doamne, de el. ca joaca/canta/etc frumos si e vedeta.

daca e vorba de vreun tip de pe mess, nu se indragostesc neaparat doar de poza lui. se indragostesc in timp, dupa ce povestesc cu el si alte lucruri de genul.

se "indragostesc" de o poza tipele ce habar n-au ce inseamna a fi indragostita. adica, sa nu fiu rea, pustoaice pe la 12-13 ani, care descopera si ele baietii draguti si relatiile si lucrurile de genul.

| RazZor_9900 a răspuns:

Ai auzit de dragoste la prima vederestraight face?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred in dragoste la prima vedere ca mi s-a intamplat de cateva ori,da am covege care ii vad poza lu unu pe facebook si nu mai pot dupa el, fara sa vorbeasca, fara sa se intalneasca...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca mi-am dat sema cum e sa-ti placa de o poza si e destul de rau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca stiu cum e si e rau...e ceva de genu:imi place cum arata ala din poza, da nu stiu nimic de elsad

Întrebări similare