| ffkldmlasbvn a întrebat:

Cum pot unii baieti sa vorbeasca cu o fata ca si cum ar fi iubita lor iar apoi o trateaza cu indiferenta? si nu mai vb cu acea fata decat daca se baga ea in seama..de ce fac unii asa? acestia au sentimente? de ce le dau sperante unei fete apoi pleaca?

Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Nu poti refuza un flirt nevinovat daca ti se ofera oocazia. Dar nici nu poti sa-ti faci o iubita din fiecare fata cu care flirtezi. Asta e, dar macar asa iti dai seama de un tip daca e serios sau nu, daca e consecvent stii ca e pe treaba omu'

6 răspunsuri:
| aida009 a răspuns:

Pentru ca le place sa se distreze. Asta e singura explicatie.
Nu o iubesc pe fata respectiva, doar se joaca cu ea si cu sentimentele lor. Sunt multi baieti care fac asa si ei ar trebui ocoliti.

| Danysan a răspuns:

Aici e greseala fetei pentru ca nu stie ce sa aleaga.Si fi sincera cu tine ce nu poti sa gasesti altu? Dar cred ca esti genu ala care i se pare ca doar ala e cel mai ce. Fara sa te jignesc dar ar fi cazu sa iesi din lumea ta si sa le dai Sanse si la alti Baieti.

| Cristiann25 a răspuns:

Pentru ca pot.O viata ai! Ma bucur ca mai sunt si de astia care se distreaza nu numai de aia care stau si plang dupa una.

| MarioQWERTY a răspuns:

Am si eu o mica intrebare la care nu pot gasi raspuns : DE CE TOATE FETELE GASESC NUMAI BAIETI DEASTIA CE ISI BAT JOC DE ELE SI NICI MACAR NU LE PASA DE CEEA FAC? Cand imi raspunzi la intrebarea asta iti raspund si eu tie

| spdasinul a răspuns:

Au patit ceva si te trateaza cu indiferenta si nepasare

| Carrtof a răspuns:

Poate pentru ca reprezentai un interes atunci, iar acum a aparut ceva mai bun de cucerit, sau poate a vrut doar sa te puna pe jar. Incearca sa nu dai crezare tuturor vorbelor spuse de baieti! Vorbe frumoase poate spune oricine...