anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti afla daca un baiat te plk? cat mai detaliat... funda si restul...ma revansez eu

Răspuns Câştigător
| RyugaHideki a răspuns:

Huuh. Prea multe raspunsuri unele inutile doar primul mai bun.
Dar prea multe detalii. In dragoste nu trebuie sa cedezi din prima deoarece este posibil sa aiba sentimente de scurta durata, asa cum au multi baieti pentru ca tu arati bine si te comporti diferit cu el, astfel il faci sa se simta diferit si se apropie de tine fara sa isi dea seama. Nu trebuie sa il faci sa se simta bine sau rau. Noi baietii ne indragostim mult prea repede. Cautam persoane care ne sunt pe placul nostru si care sa se lasa greu. Asa suntem noi din fire. Daca doresti sa afle ce sentimente are o persoana fata de tine trebuie sa te comporti normal. Tu nu trebuie sa faci nimica. Trebuie sa observi comportamentul lui in comparatie cu al celorlalti baieti. Daca vorbeste mai putin cu tine inseamna ca te place. Toti baietii sunt timizi. Daca intra in vorba cu tine si crede ca poate sa fie usor impreuna cu tine inseamna ca nu a avut niciodata o relatie de lunga durata nu stie ce inseamna sa iubeasca si nu i-ar pasa daca v-ati desparti dupa o saptamana de cand sunteti impreuna. Cei care sunt mai timizi sunt de fapt mai grijulii. Ei (si eu) nu vor sa faca vreo greseala astfel incat fata respectiva sa isi aminteasca vreun lucru rau in legatura cu acestia.
Pe scurt. Daca e mai timid e ceva de bine. Nu va fi mai grijuliu cu tine deoarece te va privi din umbra si va astepta momentul potrivit, acesta fiind o zi in care el crede ca si tu ai vrea sa fii ceva cu el. In concluzie daca tu faci primul pas oricat de mic ar fi acesta, iti vei da seama daca el te place sau nu. Dar pasi mici nu de urias ceva gen: iti place de mine? Strici farmecul happy

| B343 a răspuns (pentru RyugaHideki):

Dar daca i-as zice intr-o pauza cand e singur cu mine daca vrea sa fie cu mine? ca o colega (sora-sa) vrea sa ii zick maine... da mi-e rusine chiar daca banuiesc ( vreo 50 %) ca si el ma plk nu vreau sa zica ca nu ma plk si sa dau gres ca nu as mai avea tupeu sa mai vb cu vreun baiat vreodata...

| RyugaHideki a răspuns (pentru B343):

Nu trebuie sa ii propui sa fiti colegi. In dragoste e totul sau nimic. Nu trebuie sa strici o relatie de prietenie pentru una de dragoste. Deci daca ati fi prieteni, dupa nu prea merge sa fiti iubiti. Daca pierdeti sentimentele de iubire, veti fi simpli colegi care abia isi vorbesc. Nu te grabi. Mereu trebuie sa fii mai mult sigura ca te place, nu trebuie sa existe o balanta intre da si nu. Uneori si 1% nu si 99% da poate strica totul. Daca tu ii propui sa fiti impreuna el va sti mereu ca tu ai cedat prima si ca esti mai slaba decat el, in concluzie el va fi la putere si stie ca daca ar grasi cu ceva il vei ierta usor deoarece il doresti foarte mult. Nu trebuie sa ii spui unei persoane : Vrei sa fim impreuna? Dragostea se simte, nu se spune in cuvinte. Mereu trebuie sa ii arati si mai multa dragoste fata de ziua precedenta. Nu trebuie sa te comporti normal. Daca tu esti sigura ca il iubesti, atunci sentimentele tale nu vor disparea prea usor asa ca, astepta-l si pe el. Te grabesti, e posibil sa gresesti si e posibil sa iti strici increderea in tine, asa cum ai spus si tu. Ai rabdare, vei avea numai de castigat.

Mersi :* deci dupa cat am inteles nu trebuie sa ii spun deocamdata. Am sa mai astept... in legatura cu,, Nu trebuie sa strici o relatie de prietenie pentru una de dragoste''... nu am inteles niciodata de ce dupp despartire acei 2 nu isi mai vorbesc ( daca ai putea sa imi explici in cazul in care stii dc.). E adevarat am fost o sg data cu un baiat si eram prieteni buni pana am aflat ca ma plk si i-am zis ca si eu. dupp ce o colega, geloasa pentru ca si ea il plk ne-a despartit (acum un an si ceva) si apropo nu am mai vbt, de abia acum am inceput sa ne intelegem bine din nou happy Totusi eu si cel pe cre il plk acum nu suntem asa buni prieteni: ne stim de 4-5 ani dar nu prea vorbim (ne salutam, anul trecut ne tachinam, doar acum imi plk de el si am inceput sa vb cu el happy

In primul rand imi cer scuze ca nu am putut sa raspund mai devreme. pe 26 sept nu am mai intrat seara iar ieri, 27 septembrie nu a platit tata internetul >_> Doi prieteni se cunosc foarte bine. Dar doi iubiti se stiu si mai bine. Stiu fiecare mic detaliu si secret despre viata lor intima si personala. Din moment ce stiti totul unul despre altul, probabil ca instinctul vostru/al nostru ne spune ca nu mai trebuie sa aflam nimic despre persoana respectiva, am facut tot ce am putut sa fac cu ea, deci nu mai are rost sa mai vorbesc cu ea. Am vazut multe persoane care dupa ce s-au despartit nu au mai vorbit mult timp, iar dupa ce s-au impacat(cateva luni/ani) se salutau doar sau isi puneau intrebari despre scoala. De aceea iubirea doare si cand te desparti de cineva stii ca l-ai pierdut. Pentru ca chiar l-ai pierdut. Nu veti mai fi la fel decat daca nu va mai vedeti cativa ani si nu mai stiti nimica unul despre altul. Cu cat dragostea dureaza mult cu atat despartirea care o veti avea(daca o veti avea) va dura mai mult. Am fost cu o fata 3 zile si dupa 1 luna -doua ne purtam ca foarte buni prieteni Iar acum, dupa doi ani, iar ne privim cu acei ochi care indica faptul ca ne placem. Desi am sa o iau mai usor de data asta. Revenind. Cei care au fost impreuna nu isi mai vorbesc deoarece a disparut dorinta de a sti mai multe despre acea persoana pentru ca stim deja totul despre ea. Asta conteaza doar daca alte persoane nu au intervenit in relatia lor. Dar un sfat: daca iubesti pe cineva, nu asculta pe cei din jurul tau. Ai incredere doar in tine. Parintii mei au incercat sa ma desparta de cineva.dar dupa 3 luni de esec, si-au dat seama ca sunt prea fericit si nu vor reusi sa faca vreo ceva.
Anyway.now i am alone.i don't want anymore love this year ^.^

Nu pot sa cred ca cineva mai imi scrie si dupa ce i-am dat funda...

Din moment ce m-ai intrebat ceva ar fi frumos din partea mea sa iti raspund ^.^ Si scuze ca intarzii cu raspunsurile. Nu intru zilnic pe TPU, intru si stau vreo 3-4 ore o data la 2-3 zile.

11 răspunsuri:
| Merry24 a răspuns:

Dupa cate de atent este cu tine. oarba sa fii sa nu-ti dai seama cand esti placuta

| B343 a răspuns (pentru Merry24):

Sa stii ca nu trebuie sa fii orb, doar sa nu te crezi placut... eu am niste colege care daca de vreo 2-3 ori se uitau baietii la ele ziceau ca,, mama vezi mai am inca un admirator pe langa celelalte mii''rolling on the floor
deci dupa cum probabil se intelege nu vreau sa fiu ca ele si daca banuiesc ca la cineva ii plk de mine il testez ca sa fiu sigura, totusi vreau sa stiu dupa ce semne sa ma ghidez happy

| anonima5682651 a răspuns:

Buna,pai poti afla nu neaparat dupa vorbe,ci si dupa gesturi,se poate ca un baiat sa te placa dar totusi sa nu iti spuna din diferite motive. poti sa iti dai seama daca intra in vorba cu tine des,te baga in seama,iti zambeste foarte des,iti cauta apropierea,te priveste cu drag si intens,se pierde cu privirea atintita spre tine,iti vorbeste frumos,te respecta,te cauta,iti ia apararea,il intereseaza viata ta,ce faci si cu cine esti,iti pune diferite intrebari sa afle cat mai multe despre tine,te suna sau intra pe mess cu tine in vorba, iti fura un pupic pe obraz, te ia de manuta.acum depinde de baiat,nu toti sunt la fel,altii se rusineaza,tremura cand e langa tine, se inroseste, isi pierde glasul.nu e chiar asa greu sa afli daca te place,doar sa fi putin atenta, acum depinde de baiat, ca unii pot sa ascunda foarte bine faptul ca te plac! Funda te rog!

| RaulRaul9 a răspuns:

Simplu cat el te palce iti dia seama deoarece sta mia mult cu tine incearca sa se apripie de tine si se comporta ff frumos cu tine sau cei care nu stiu cum sa se apropie de tine pur si simplu te evita sau te tachineaza. stii cum se zice ce-i care se tachineaza se iubesc

| B343 a răspuns (pentru RaulRaul9):

Cati ani ai? uh o tachinezi pe cea pe care o plk?

Întrebări similare