Fiind tu insuti! Iar daca asta nu functioneaza, nu era cine trebuie...Gandeste-te ca daca-ti dai silinta sa fii nu stiu cum la inceput, e-adevarat, e foarte probabil sa o cuceresti, dar asta inseamna sa-ti dai silinta pe toata perioada relatiei.adica sa o minti si, totodata pe tine...Atunci cand te prefaci, mereu stai cu teama-n sange ca te poate prinde cu mata-n sac, ca se iveste situatia in care, desi ar fi normal sa gasesti solutia perfecta(sau raspunsul, sau replica), tu nu o s-o ai...si uite asa s-a dus tot! .Naturaletea este si va fi mereu apreciata! Si-n plus. ce te atrage la ea, ce te face sa vrei sa fii pe placul ei? Tocmai faptul ca stie exact cine e si ce vrea.(astea pe langa funduletul ei, sau nah.aspectul fizic in general)\m/
Fai multe complimente, dar sincere. fa-o sa rada, oferai flori, ascult o cand are probleme, dai sfaturi. ajut o in orice problema si o vei cuceri
Poarta-te natural, fara artificii, fara strategii de luptator sau de cuceritor... Daca te porti natural, asa cum esti, cine te va vrea asa cum esti iti va da semne de interes.~~Nu uita o regula de fier: tot ceea ce se cucereste se impune a fi stapanit!~~
Fii tu insuti...acum...nu stiu cum esti tu, ca persoana! fii atent...in general asta functioneaza in ziua de azi.
desi...la mine nu pot sa spun ca asta a contat 100%. prima data cand m-am intalnit cu sotul meu(a fost o intalnire aranjata de prietena mea cea mai buna care e si verisoara lui), nu mi-a placut de el pentru ca nu intra in asa zisul tipar pe care mi-l facusem despre barbatul ideal.era exact contrariul. cel putin la fizic. dar m-a cucerit cu caracterul lui, cu perseverenta, cu rabdarea care o avea cu mine(i-am dat primul sarut de abia la 5 luni de la prima intalnire pentru ca nu eram convinsa ca vreau sa am ceva cu el), era galant, politicos si franc ...si...m-a convins pana la urma! si sincer! este barbatul vietii mele, este exact barbatul facut pentru mine! acum suntem o familie in adevaratul sens al cuvantului...cu copil si tot! :-)
Afla ce ii place si pune in aplicare, fii comic, spontan, arata-i ca tii la ea... poate dai lovitura
Fi tu însuți, vorbește cu ea sa vadă ca ești interesat de ea și invit-o la un suc.
Incearca sa te apropi de accea persoana fara sa-si dea seama ca vrei sa fi cu ia, ascult-o, invit-o intr-un loc linistit si romantic daca se poate, fa-o sa rada, sa se simpta bine alaturi de tine, si cand momentele de liniste incep sa apara, incearca sa-o saruti daca va vrea sa fie cu tine, te va lasa sa o saruti, daca nu...
Pai...comportate ff frumos cu es ...si incearca sa comunici cat mai mult...afla daca ii place de cineva...si daca nu ...ai noroc :*incearca ...eu am reusit asa
Cu rabdare incredere comunicare si respect...fii u insutzi dar tine cont o fata trebuie respectata...trebuie sa ai f mare rabdare cu ele trebuie sa ai incredere in ea si sa comunici...sa ai umor sa faci lucruri care pentru altii sunt o prostie ...sa te mai porti ca un"copil" din cand in cand...sunt chestii minore... dar ajuta la cucerire
Depinde de fiecare fata in parte, insa eu totusi cred ca cu originalitate ai putea sa o cuceresti cel mai bine.
Spune-i lucruri care crezi ca nu le-a mai auzit de la nimeni, sau intr-o mainera foarte originala.
Surprinde-o cu atentii mici si totusi atat de mari, adica lucruri simple insa care sa ii arate ca te gandesti la ea permanent...
NatureSelf întreabă:
lindalinda întreabă: