Pai "bagate in ea in timp ce vine spre tine" si zici "hopa scuze,fara intentie"[cv de genu] sa nu faci asta exagerat:* devine enervant si te va ocolii Apoi pasul urmator,zambeste-i,fai ochi dulci,fai cu ochiu si chestii de genu! Cand te simti pregatit intra in vorba cu ea,nu-ti fie teama nu-ti da nimeni cu ceva-n cap! La baieti este usor :* daca ii cunosti numele si sti unde locuieste zici cv de genu cand esti q prietenii tai "opaaa,domnisoara X ce frumoasa ee" cand zici ce frumoasa e te faci ca ii zici la ceva amic,coleg dar cu voce ridicata incat ea sa te auda si sa se simta remacata! Daca vezi ca are efect pozitiv,continua,Cand o mai vezi trecand aproximativ pe langa tine si esti din nou cu ceva prieteni,colegi sp cu vocce tare incat sa te auda din nou "uite ma, domnisoara asta mi draga tare"daca se uita la tine prefate ca fluieri sau te uiti in alta parte dar in acelasi timp ai grija sa stie ca tu ai zis asta! Daca si lucrul asta va avea efect pozitiv, hai frate! intreab-o... "buna x ce faci?"daca vezi ca e dornica sa te asculte incepeti sa povestiti.si povestiti.si povestiti. sa nu-i ceri nr de tel inca de la prima convorbire,, mai lasa putin timpul sa treaca sa va cunoasteti mai bine si nr sa il ceri atunci cand se asteapta mai putin! o sa fie ca un "vis"pentru ea[asta daca sh ea te place desigur]
Cand te intalnesti cu ea uita-te in ochii ei si zambeste-i.Fa acest lucru de mai multe ori si apoi incearca sa intri in vorba cu ea spunandu-i ca are ochii frumosi, etc.
Incerca sa citesti despre feromoni
NU INCERCA SA DAI BANII PE PARFUMURI CU FEROMONI
pe cuvantul meu de onoare ca am dat 40 MILIOANE doar pe asemenea parfumuri si nu au avut nici un efect pentru ca sunt prea diluate.
IDEIA ESTE CA CEI MAI MULTI FEROMONI SUNT CONTINUTI DE SPERMA.
vezi si tu cum poti sa faci ca sa miroasa frumos si eventual sa fie proaspata
Vrajitoarele asa procedeaza cand o fata vrea un baiat
ia chilotii fetei respective
pe care i-a purtat fata 1 saptamana numai pe aiai!
si strecoara prin ei niste cafea apoi o trimite pe fata sa ii dea acea cafea baiatului respectiv
si gata vraja
FETELOR DACA VA PRIND CA FACETI ASA CEVA NU STIU CE VA FAC
A nu se incerca acasa!
Asta era doar o relatare! o poveste despre vrajitoare!
nu incercati asa ceva!
Gasiti subiecte comune si nah, povestiti tot ceti trece prin cap dar daca vezi ca nu prea e interesata si se foieste.inceteaza! si gaseste alt subiect de care ar putea fi atrasa! iti urez multa multa bafta draga vladmR:*! Ceva funda ceva ceva?
nu stiu dc nu a mers si asta facea parte din convorbire!
Dan10079 întreabă:
alexalghisi întreabă: