Niciodata nu trebuie sa arati ce simti. Dragostea pentru cineva e o slabiciune pe care acel cineva o poate folosii pentru diverse scopuri.
pai o doza de MISTER, INDIFERENTA(bine aici trebuie sa stii sa jonglezi q ea, ideea e sa pari neinteresata de el.sa-l faci qrios in ceea ce te priveshte.sa-l faci sa te kute.baietii trebuie sa fie vanatorii.trebuie sa vada ca tu esti pretioasa si de valoare.gandeshte-te la un diamant. el este cel mai ravnit de toti.tocmai pentru ca este mai pretios decat celelalte pietre. pietrele sunt toate la fel, dar diamantul acela este unul singur intre celelalte pietre.km asa este si aici.tocmai faptul ca esti difertita de celelalte il va atrage.sa vada k esti diferita d altele.tocmai pentru asta te va aprecia si se va mandrii q tine. iar cine nu o face, inseamna k nu te merita), personalitate originala (incearca sa nu faci un lucru k-l fac si"altele", sa faci cum consideri tu k e bine).
1 Nu fi cuceritoare de barbati - fii mai degraba virgina... Daca nu, atunci sa nu recunosti niciodata mai mult de doi-trei parteneri. Starurile ies cu vagaboande, dar niciodata nu se casatoresc cu ele. Nu vor sa se uite la linia de start si sa vada jumatate de duzina de barbati care s-au culcat cu sotia lor.
Tipul de femeie care intriga cel mai mult si care creeaza cea mai mare coada de admiratori este, dupa cum stim cu totii, femeia fatala.
Desi este o atitudine destul de greu de adoptat si la fel de greu de mentinut, puteti fi sigure ca imprumutarea acestui stil va va aduce cel putin un milionar la poarta.
Ce trebuie sa faca o femeie pentru a deveni o astfel de entitate superioara, un magnet pentru barbatii de toate varstele? In primul rand, ar cam trebui sa arate bine. Adoptarea unei astfel de atitudini de catre o "urata" (scuzati expresia) este de obicei ilara si are ca efect alungarea tuturor persoanelor, indiferent de sex, din preajma dumneavoastra. Asa ca primul pas este mersul la sala, la coafura si cosmetica pentru upgradarea look-ului. Abia dupa aceea se poate trece la pasul doi: hainele.
O femeie care are calitatea de a atrage privirile barbatilor se poate imbraca si in zdrente si tot se face remarcata. Asta nu inseamna desigur ca asa si trebuie sa se imbrace. Pentru a deveni o femeie fatala in toata regula, vestimentatia dumneavoastra trebuie sa fie extrem de elaborata, dar sa creeze impresia ca nu v-ati chinuit deloc in alegerea ei deoarece una dintre trasaturile marcante ale femeii in jurul careia roiesc barbatii este aceea ca pare foarte sigura pe ea, lucru care trebuie sa reiasa din modul de a va imbraca.
Accesoriile si machiajul trebuie sa fie puternice, sa exprime siguranta si stabilitate si sa nu fie in niciun caz prea stridente. Am ajuns la ultimul element si cel mai important in realizarea femeii fatale - atitudinea.
Nu uitati, pentru a face barbatii sa se simta nesiguri si inhibati si a-i atrage precum lumina atrage fluturii de noapte, trebuie sa debordati de siguranta si incredere in sine. Femeia fatala nu rade, ci, in cel mai bun caz, zambeste, nu se scarpina, nu face grimase, nu se sterge la nas, nu se plange, nu vorbeste de dragul conversatiei, nu coboara privirea sub nivelul interlocutorului, nu face gesturi inutile, nu este afectata de niciun subiect de discutie, indiferent cat de ingrozitor si, in nicio circumstanta, nu incearca sa impresioneze pe nimeni prin ceea ce zice sau face.
Orice relatie este de fapt un raport de forte. Unul domina, altul cedeaza, pana cand se ajunge la echilibru. Relatia "perfecta" este cea in care partenerii isi schimba succesiv rolurile. Azi conduci tu, maine el, si asa ajungeti la un armistitiu.
Cea mai puternica arma de seductie si dominare este INDIFERENTA. Reala sau simulata, indiferenta te ajuta fie sa cuceresti, fie sa-ti domini partenerul. Insa manipularea, pentru ca la asta se reduce totul, este o adevarata arta. Daca alegi sa te joci cu indiferenta, fii sigura ca esti pregatita, stii ce faci si, cel mai important, stii cand sa te opresti.
2 Nu te oferii niciodata in totalitate. Daca nu mai are nimic de cucerit, atunci vor cauta provocari in alta parte. Nu-l lasa sa creada ca el este tot ce ti-ai dorit vreodata. Lasa-l sa creada ca si tu, la rindul tau, ti-ai putea gasi pe cineva mai bun.
3 Nu fii geloasa - inchide ochii la fetele care se vor arunca la iubitul tau si nu-l intreba, niciodata, cu cine a fost si unde. El se intoarce acasa, la tine.
SUCCES:*:*:*:*
Trebuie sa te porti bine cu el, sa fi u insati si sa nu uiti niciodata ca trebuie sa stai cat mai mult in preajma lui.
Succes!
Ptr o intrebare atat de prosteasca normal ca nu o sa gasesti raspuns. Daca vrei tu sa cucerestui un baiat si prin ceea ce esti nu ai reusit fi sigura ca nici sfaturile altora nu te vor ajuta.Pa!
Depinde d baiat... dca u ai pretentii sa cuceresti un baiat mai... zi u p nume...trebuie sa ridici stafeta
Fii tu in primul rand...
incearca sa stai [prin preajma lui sa afli ce. i place sa. l cunosti mai bine. poti chiar sa intri in grupul lui de prieteni si fa. te placuta cand e si el in zona
incearca sa zambesti la glumele lui sa te bagi in seama cu el.vezi daca functioneaza, va face el primul pas... daca nu incearca sa. i spui tu, dar mai pe indirect(fai niste complimente spre exemplu)
sper sa reusesti
bafta
Fii tu insuti...si n-o lua i seama pe legiuitoarea, ea probabil viseaza la un cal alb
Pai in primul rand daca ai pus intrebarea asta vrei raspunsul.
Dar de ce nu vrei sa fi tu sincera, cum sti tu cum simti nu cum iti zic altii, asa nu ai personalitate, trust me
Cheers
Cazi pe el din "intamplare" si tipu' o sa-ti ramana dator cu o pereche de scuze. Asa puteti deveni buni prieteni si de ce nu? Maine va vad la altar
xoxooo, mary
Nu t schimba pentru a fi placuta...fi u mereu.sigur exista sh un baiat caruia sa ii placa felul tau de a fi de a zambi de a t purta cu cei din jur.:X
cucereste l cu personalitatea ta...incearca sa t intanlesti din intamplare q elzambestei frumos, arata i k t intereseaza pers lui
succes
Buna! Daca te simti atrasa de acel baiat si iti place de el...ar trebui sa te folosesti putin de atuuriile tale... Poti sa il privesti putin mai diferit ...sa vorbesti mai mult cu el despre ce i place lui cel mai mult.astfel el se va simti atras...de tine pentru ca va vedea in tine o persoana interesanta caruia i palce orice fel de comunicare...Iti doresc mult succes!
Mie imi place de un baiat si el a aflat nu stiu ce sa fac daca il vad imi e rusine sa vorbesc cu el si nu stiu ce sa fac, de exemplu ieri am iesit afara cu prietena mea si el era pe strada prietena mea ma impingea spre el si el zambea eu nu am putut s ii zic nimic eu priveam in jos...nus stiu ce sa fac...eu is cam timida si nu stiu ce sa fac. vreau si eu un raspuns:d, si ce era cu zametul lui?
Maaamaaa fata cu arma nepasariii prin forta indiferentei ve-i ramane cu buza umflata, dupa capu aleia daca-ti place de un baiat. du-te repede la el si fiiii indiferenta, maii frate, da tu ai intrebat un baiat ce parere are desore fetele astea asa indiferente? iti spun eu niste proaste cu nasu pe sus care-s pline de fite, fata fii asa cum esti daca se poate fii fericita si daca o sa fii fericita o sa zambesti in general vei avea o atitudine pozitiva, razi la o gluma bunam, fii de gasca asta e raspunsu, si vor veni ei la tine singuri, sunt prea putini aia care stau dupa curu unei indiferenta si sunt prost ca-l plin de fete frumoase si care merita efortul sa le bagi in seama decat o proasta de asta fitioasa.
Depinde. daca baiatul te place si sentimentul e recirpoc e mai usor pentru ca vn totul de la sine, dar daca numai una dintre persoana iubeste o pers. si te trezesti ca mai are si prieten/a atunci poti sa iti ei un bilet spre spitalul de nebuni deoarece la inceput vb la tel, te saruta si spune ca a fost doar sa vezi cum e, mai vb un timp si apoi incepi sa nu mai inrcedere nici in tine. daca tu incerci sa ii demonstrezi ca il iubesti dandu-te p elanga el sau mai stiu eu ce te v-a crede o fata usoara, dar FETELOR noi nu suntem o prada usoara/ nu va lasati asa din prima seara. trebuie sa va astepte daca va iubeste. nu noi avem nevoie de ei/ ei au nevoie de ei. asa unk un sfat: sa nu kutati niciodata baieti la care sa vreti s-a schimbat ceva si sa nu fugiti niciodata dupa masini, baieti si alte prostii deoarece CAND TE FRIGI CU CIORBA/ SUFLII SI IN IAURT. adica: daca tu iubesti foarte mult persoana aia at daca e baiat v-a incerca sa profite de tine si te va invita la un sunc. la o cafea LA EL AKASA si tu iubindu-l atat de mult atunci el va veni spre tine si veti ajunge la relatii sexuale. ei atunci nu sesizati ce pagube pot aparea, dar doamne fereste ramaneti gravide si apoi va mai trebuie baieti? va asigur ca nu
Andreea. fi naturala. fi tu insuti. nu incerca sa pari altcineva, sa iti faci o imagine falsa in fata lui.
Pai daca chiar il iubesti si il place demult acest baiat fii tu insati nu trebuie sa exagerezi ai grija sa nu til rapeasca alt cineva dar daca el iti place frumusete nare rost trebuie sa iti placa ca persoana dar... daca baiatul pai are toate fetele la picioare nu-ti arata cal placi dar daca el nici nu se uita la tine nu te merita nu-ti fa iluzii am patit-o si eu doare foarte tare si ai grija daca baiatul e frumos la exterrior til va fura alta eu nu zic si frumusetia exterioara e inportanta dar cea interioara e mai importanta apropo daca cinevaa iti spune ca nai sanse la el sau alt ceva no asculta e geloasa sau iti spune ca nu arati bine nu asculta alegeti un baiat cum vrei tu iubestel si totul va fi bine asculta de mine la multi l-am dat acest sfat si acum sunt impreuna imagineazati ca esti singura fata de pe pamint si iti poti alege orice baiat toti sunt la picioarele tale apropo tu ai toti baiestii la picioaree asa imagineazati si totul dfa fi ok pup ciao
linarkfts întreabă: