anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti cuceri un baiat?
eu stiu deja, sunt baiat, dar chiar as vrea sa vad daca e vreo diferenta intre ``calea stiuta`` de voi si ``calea corecta``,

Răspuns Câştigător
| Bice a răspuns:

Pai,fiecare persoana are propria modalitate de a cuceri, si in acelasi timp, fiecare persoana trebuie cucerita intr-un mod unic.Nu exista o cale "stas" - uite asa trebuie sa faci ca sa-l cuceresti pe respectivul.Dar cred ca totul tine de naturalete. Sper ca te-am ajutat.

| valentingb a răspuns (pentru Bice):

O privire atenta in ochii lui e tot ce trebuie. iar daca e confuz, zambeste-i. Functioneaza la 99 % din noi

8 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Depinde de baiat...
daca te incerci cu unu tantalau folosesti aceeasi metoda ca si cu unul mai inteligent
asa ca nu multumim pentru sfatul tau, stiu ca vrei sa te dai doar mare deci las-o balta laughing intrebari din astea pun doar fetele

| valentingb a răspuns (pentru Ofiintă):

Stai usor, nu vreau sa ma dau mare. dar am auzit o discutie intre doua fete. da, am tras cu urechea. si ma uitam la ele ce planuri ticluiau, cand tot ce trebuie sa ii faci unui baiat e sa-i dai atentie... pa

| Ofiintă a răspuns:

Scuze am vrut sa scriu nu folosesti aceeasi metoda...
adica cu nu big grin

| Madu_5369 a răspuns:

Un baiat sa-l cuceresti este nevoie de finete dar mai ales de mult discret fara ca el sa.si dea seama! daca esti prietena cu acel baiat atat mai bine. prin eleganta interioara si sa fii pe plac baiatului respectiv! adica sa.i dem ca sunteti de acelasi fel! funda?

| valentingb a răspuns (pentru Madu_5369):

Nu funda.adica nu inca, poate mai apare un raspuns. prea multa politica in raspunsul tau. Nu sunt baietii atat de complicati.De fapt sunt chiar usor de impresionat.

| Madu_5369 a răspuns (pentru valentingb):

Sincer in ultimul timp baietii s, au mai schimbatwinking sunt ascunsihappy acum depinde si de persoana dar in generaloh go on

| valentingb a răspuns (pentru Madu_5369):

Baietii au un lucru care nu s-a schimbat niciodata:instinct.
(Ma repet), un zambet da gata orice baiat

Întrebări similare