Draga mea sunt 10 trucuri prin care poti cuceri un baiat:
1) fii naturala (adica asa cum esti tu in viata de zi cu zi )
2) zambeste (fii dulce, simpatica)
3) imbraca-te cum te imbraci de obicei, nu-ti schimba stilul pentru un baiat sau coafura, fii exact cu esti in fiecare zi
4) da-i de inteles ca-l placi va fi usor sa obtii un raspuns ferm din partea lui, daca teva placea sigur se va tine dupa tine
5)nu fa lucruri iesite din comun ( in loc sa-l impresionez, sarcul baiat, se sperie crede-ma [ ] )
6) exprima-ti sentimentele prin fapte, cuvinte ...chiar si mici atentii cateodata
7) gandeste-te de 2 ori inainte sa vorbesti, pentru a nu te emotiona in fata lui si pentru a nu te pierde
8) devii o "prada" greu de obtinut, nu te lasa usor cucerit de el din prima, lasa-l sa munceasca pana sa te obtina
9) vorbeste-i pe un ton calm, nu tipa niciodata la el
10) razi fii mai vesela decat esti de obicei, pentru a observa o schimbare la tine
ok, draga mea, sper ca te-am ajutat mult mult mult succes:*
nu uita: fii naturalaa:*
Tot timpul sa zambesti in prezenta lui, vorbeste-i calm si dragut, mergi la el de cateva ori si imbratiseaza-l, daca aveti o relatie de amicitie si va stiti deja mai bine spune-i cat iti este de drag...
Pai in primul rand trebuie sa-l faci sa te placa adica cand sunteti singuri fi sincera cu el si intreaba`l ce crede despre tine si apoi iti exprimi tu sentimentele fata de el. succes
Bananacantareata87 întreabă: