anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poţi evita o stare de depresie? El - după timp petrecut împreună,sacrificii,dovezi de dragoste,etc.El, care spunea că mă iubeşte şi etc.Am împărţit totul.Şi am văzut că deşi e cu mine,începe să vorbească şi cu alte fete.Şi nu saluturi sau lucruri normale.O fată îl întreba dacă pune suflet într-o relaţie.Şi după lungi ezitări,l-am întrebat ce sunt eu pentru el. După un timp în care nu a spus nimic, a răspuns : " Eşti doar o prietenă.Tu chiar ai crezut când am spus că te iubesc? Tu chiar ai crezut că îmi îmi place chiar atât de mult de tine? Mergi acasă şi ia viaţa mai departe " Conversaţia asta s-a terminat cu mine plecând şi cu el trântind uşa în urma lui.Eu,dacă vedeam că vorbeşte cu alte fete şi nu lucruri comune,trebuia să nu spun nimic.Dar el se uita mereu în telefonul meu să vadă cine îmi mai trimete mesaje şi etc. Întrebarea e cum pot să trec peste asta? În timp,ieşind din casă, găsind noi activităţi? Eu chiar îl iubesc pe băiatul ăsta.

Răspuns Câştigător
| Andres_Roll_1981 a răspuns:

Cam complicata situatia ta dar poti trece destul de usor cu anumite trucuri.In acelasi mod poti afla cat de mult se gandeste la tine si ce simte pentru tine.
Si anume : sa nu-i mai dai atata importanta si sa nu mai fi asa de dependenta de el.Incearca sa schimbi atitudinea fata de el in una foarte rece si distanta, macar pentru o luna. Apoi vezi rezultatul care poate fi negativ atunci cand el este nepasator ceea ce inseamna ca chiar avea dreptate cand spunea ca nu te iubeste ...sau : devine el dependent de tine si incearca sa isi ceara scuze mediocre prin diverse fapte de multumire fata de tine. Desi sincer faptul ca iti verifica telefonul des inseamna ca are ceva filinguri pentru tine dar nu sunt in caracterul lui sa le arate. Daca este gelos pe tine cred ca este cazul sa il lasi si sa iti vezi de viata ta si sa gasesti pe cineva care te merita asa cum esti tu.O personalitate ca a lui nu este destinata unei relatii lungi sentimentale si mai de graba unei relatii de sex, inter-sociala si pe interes catre orice. Sper sa iti ajute raspunsul meu.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nimeni nu te opreste sa-l iubesti in continuare, pana cand timpul va rezolva si problema ta.

| Dariusuu a răspuns:

De ce să te minți singură într-o relație?
Privește partea bună, ai scăpat de el și i-ai descoperit adevărata față.
Dă șansa altcuiva să te facă fericită dacă el nici măcar nu i-a păsat de tine.

Să ai grijă de tine draga mea.

| ciotori a răspuns:

Sa va incurajati unul pe altul.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexSmile a răspuns:

Va mai trece ceva vreme pana il vei uita dar cel mai bine ar fi sa-ti vezi de viata, sa faci ce-ti place, incearca sa vorbesti si cu alti baieti etc.Sau,intreabal de ce se comporta asa, de ce s-a schimbat asa de radical.