Sincer, imi place cum pui problema.
Mai exact, imi place ordinea prioritatilor tale. Prima data vrei sa o exciti, asta e frumos din partea ta, dar sa o si cuceresti? la ce-ti mai foloseste, daca e deja excited? si ce conteaza daca te place?
Ultima intrebare e cea mai simpatica, vrei sa devii mai indraznet ai primit deja o multime de sfaturi pretioase, bafta
Cuceritul si excitatul sunt doua lucruri diferite!
Trebuie inceput cu: cuceritul!
Si aici este o arta, sa-i zambesti, sa-i vorbesti frumos, sa-i daruiesti flori, sa o inviti in oras, sa ii ceri voie sa o saruti. In functie de acceptarea ei poti sa mergi mai departe sau nu.
Excitarea apare abia dupa ce va cunoasteti foarte bine si ati discutat si cazut de acord asupra sexului si atingerilor organelor sexuale. Totul se face consimtit, altfel este viol!
O saruti pe gat si in acelasi timp, o si musti asa putin, sa fie placerea mai mare!
1. O mangai, o pipai, o iei in brate, o saruti pe gat (e zona mai sensibila acolo)
2. Te porti tandru cu ea, faci pe gentlemanul, te oferi sa-i cari ghiozdanul, sa-i faci cinste cu un suc, ii faci complimente, ii arati ca-ti pasa de ea.
3. Daca si ea iti zambeste, te cauta, iti raspunde cu aceeasi moneda, atunci inseamna ca si ea te place. Nu ai cum sa nu-ti dai seama, de obicei e evident cand o persoana e indragostita de tine.
5. Fii mai infipt. De exemplu daca iti este rusine sau frica sa o saruti, gandindu-te ca poate apoi nu mai vorbeste cu tine, lasa temerile de-o parte, ce o fi o fi. Nu risti, nu castigi.
Buna,eu sunt fata si îti voi spune deci:
1)pentru a excita o fata trebuie sa faci asa:îi faci complemente, apoi te apropii de ea încet încet si tot asa încet o saruti pe buze dupa o saruti pe gat si apoi ea o sa sara la tine sa te saruta dar deja mai lung si atunci tu încet. O vei apuca de fund(o buca) si ea se va excita serios
2)daca su teti la scoala în drum spre casa cerii genta sau ce are ea fai complemente fa-o sa zîmbeasca (nu cu glume)invit-o la un suc si plateste tu cerei numarul de telefon si seara sa îi scrii noapte buna iar dimineata buna dimineata asa mai dai si flori si va fi a ta
3)tu îti vei da seama dupa :ea îti va zîmbi usor si poate se va. Rusina te va ajuta daca vei avea nevoie va sari în aparare în fata prodesoarei sau a unui prieten si mereu îti va scrie prima
4)ca sa fii mai îndraznet trebuie sa ai încredere în tine sa nu te rusinezi(rusine sa ai) si sa te gandesti sa fii elegant si cu maniere
Asa sper ca te-am ajutat
Funda terooooooog!
Adevarul e ca niste complemente m-ar da gata pana si pe mine. Mai ales alea de mod, sunt topita dupa ele
anonim_4396 întreabă:
Kate0Kati întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: