Si ce crezi ca in masina nu se poate ajunge la sex? oricum...saracul baiat.stii ca este destul de dureros pentru baieti sa ii lasi asa, desi unii mai si merita
dar poti sa il saruti usor, sa il atingi, mangai...
Nu cred ca -ar place sa faci asa ceva.se excita si dupa il lasi balta. ia pune-te in locul lui.cum ar fi daca el ti-ar face asta tie? iti dai seama ca nu te-ai simti bine.
Mai gandeste-te :*
Tu il exciti pe el dar daca in timp ce il exciti te exciti si tu.atunci ce faci? ca tu zici ca nu vrei sa se ajunga la sex.ai grija ce faci.si faza cu simtitul bine, ai ajunge la a s***e *u*a.cred eu.asa ca ai grija:*
Saruta-l, mangaie-l, dar retrage-te repede inventezi o scuza gen : "cred ca-mi suna telefonul", sau" vai cat e ceasul, trebuie sa plec".
Cunosc fete/femei care au o placere fantastica pentru asa ceva si de ce sa nu recunosc am patit-o si eu de multe ori. Am discutat problema si am refuzat sa ma mai vad cu respectivele. Nu crezi ca e mai simplu o iesire la un restaurant fin, discutat toate aspectele astea si daca el vrea doar asta puneti punct. Daca nu iti dai seama exact ce vrea o relatie sau o aventura, este posibil sa te mai si risti in viata si sa pierzi . Succes
Cred ca cel mai bine ar fi sa negociezi cu el asta. Ii spui ca nu vrei sa faceti sex nici in ruptul capului, pana esti convinsa ca a inteles asta... apoi, daca are autocontrol, va puteti "giugiuli" cat vrei tu, pana va saturati.
Saruta-l pana incepe sa planga(de placere evident). In rest folosesteti mintea, si feminitatea
Wow... ceva mai realist...totusi nu e luna august. Macar sa il fac sa se simta bine daca nu excitat.
Rozzaaa întreabă:
claudiaclau întreabă: