| me_8291 a întrebat:

Cum poti excita un baiat dar sa nu se ajunga la sex? Nu stiu.de exemplu in masinalaughing

10 răspunsuri:
| simoSTAR a răspuns:

Si ce crezi ca in masina nu se poate ajunge la sex? oricum...saracul baiat.stii ca este destul de dureros pentru baieti sa ii lasi asa, desi unii mai si meritahee hee

dar poti sa il saruti usor, sa il atingi, mangai...

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu cred ca -ar place sa faci asa ceva.se excita si dupa il lasi balta. ia pune-te in locul lui.cum ar fi daca el ti-ar face asta tie? iti dai seama ca nu te-ai simti bine.
Mai gandeste-te big grin:*

| anduta160 a răspuns:

Tu il exciti pe el dar daca in timp ce il exciti te exciti si tu.atunci ce faci? ca tu zici ca nu vrei sa se ajunga la sex.ai grija ce faci.si faza cu simtitul bine, ai ajunge la a s***e *u*a.cred eu.asa ca ai grija:*

| Seline a răspuns:

Saruta-l, mangaie-l, dar retrage-te repede laughing inventezi o scuza gen : "cred ca-mi suna telefonul", sau" vai cat e ceasul, trebuie sa plec".

| adrian_3467 a răspuns:

Cunosc fete/femei care au o placere fantastica pentru asa ceva si de ce sa nu recunosc am patit-o si eu de multe ori. Am discutat problema si am refuzat sa ma mai vad cu respectivele. Nu crezi ca e mai simplu o iesire la un restaurant fin, discutat toate aspectele astea si daca el vrea doar asta puneti punct. Daca nu iti dai seama exact ce vrea o relatie sau o aventura, este posibil sa te mai si risti in viata si sa pierzi happy. Succes

| 20.mvf a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa negociezi cu el asta. Ii spui ca nu vrei sa faceti sex nici in ruptul capului, pana esti convinsa ca a inteles asta... apoi, daca are autocontrol, va puteti "giugiuli" cat vrei tu, pana va saturati.

| Andra_5221 a răspuns:

Saruta-l pana incepe sa planga(de placere evident)winking. In rest folosesteti mintea, si feminitateawinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

fiind imbracata cit mai sexy, fustita mini, un tricou mulat pe corp, iti scoti bikini spunind ca te-ai incalzit la pisicuta, etc., dar ai grija sa nu fie in trafic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In masina? ii schimbi vitezelelaughing)))laughing) Nu faci sex.

| me_8291 explică:

Wow... ceva mai realist...totusi nu e luna august. Macar sa il fac sa se simta bine daca nu excitat.

Întrebări similare