| amoremioX a întrebat:

Cum poti excita un baiat fara a face sex si fara a se gandi ceea ce vrei sa faci? Trebuie atins undeva anume ( in afara de :X:XX:big grin)? Cred ca m-ati inteles ce voiam sa zic.

Răspuns Câştigător
| MGee a răspuns:

Hmm...Nu'ti recomand sa iti exciti prietenul si apoi sa il lasi asa happy pentru ca va dori mai mult.In plus, nu exista un loc fix unde se excita o persoana...Depinde de la om la omhee hee. Am avut un prieten care se excita pe partea exterioara pulpei picioruluihee hee Oricum te sfatuiesc sa nu mai continui asa, pentru ca eu m-am tot jucat, pana cand s-a plictisit de amagiri si s-a combinat cu una care ii face toate poftele happy deci... e alegerea ta

59 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Da, in spatele urechii stangi. raised eyebrows De ce vrei sa il exciti daca nu ajungeti la sex? Doar ca sa demonstrezi ca poti? Stai cuminte, you teaser!

| valy a răspuns:

Poti oarecum sa ii dansezi cu fundul...in jurul penisului.dar...nu cred ca mai ai sanse multe cu el... odata ce l-ai excitat...si l-ai lasat cu buza umflata... poti sa iti iei adio

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Tie una ti-ar conveni daca el ar avea un asa plan? sa te sarute chesti s dupa aceea sa te lase balta sa nu continuati nu cred ca ti-ar convine

| Tessy a răspuns:

Fiecare barbat are mai multe zone erogene, cum ar fi:

1. Parul
Pentru barbati zona scalpului dar si parul sunt extrem de erogene. Astfel, dupa o zi grea de munca, masati-i usor scaplul la dus si veti vedea cum tensiunea dispare in doar cateva minute. Mai mult decat atat pentru barbatii care poarta parul foarte scurt sau prefera chelia este foarte placut sa fie sarutati in zona cefei in timp ce va plimbati mana prin parul sau, sau ii mangaiati finut chelia.

2. Urechea
Pentru barbati urechea este una dinre cele mai erogene zone ale corpului. Tot ce trebuie sa faceti este sa explorati, si pentru aceasta puteti incepe cu zona din spatele urechii, continuand cu lobul sau chiar interiorul pavilionului. Deasemenea, pentru a spori excitatia sexuala puteti sa ii soptiti usor la ureche urmatorul pas pe care aveti de gand sa il faceti.

3. Buzele
Ceea ce face placere intr-o maniera deosebita aproape tuturor barbatilor este ca buzele lor sa fie atinse usor, mangaiate, supte si chiar muscate. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati frau imaginatiei, si in acest sens puteti sa introduceti in jocul vostru fructe, ciocolata sau chiar gheata.

4. Gatul
La fel ca si in cazul femeilor, gatul constituie un factor excitant major pentru barbati. Astfel, incepeti prin mangaieri subtile, atingeri usoare si chiar sarutari, si veti vedea ca efectul este garantat. Atentie insa in cazul muscaturilor, acestea nu doar ca vor lasa urme vizibile, ci pot chiar sa duca la ruperea vaselor de sange.

5. Sfarcurile
Exista barbati care sunt foarte receptivi la stimulii actionati asupra sfarcurilor, la fel cum exista barbati care nu au nici o reacite in aceasta privinta. Singura modalitate prin care veti afla este sa experimentati. Daca totusi raspunsul partenerului dumneavoastra este unul poztiv puteti incepe atingandu-l incet, sarutandu-l, sau chiar piscandu-l, in functie de ceea ce isi doreste. In plus, nu trebuie sa va opriti la simple atingeri, puneti-va imaginatia in functiune si veti vedea ca rezultatele nu vor conteni sa apara.

6. Spatele si umerii
Tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti partenerul sa stea intins pe burta si sa va plimbati usor degetele si limba pe spatele lui.

7. Coapsele
Din pacate, de cele mai multe ori coapsele sunt zonele erogene neglijate, si asta datorita faptului ca femeile prefera sa se indrepte spre „punctele fierbinti" ale partenerului. Incercati totusi sa mangaiati sa sarutati coapsele partenerului inainte de a va intdrepta catre zonele cele mai erogene ale trupului sau.

8. Zonele cu adevarat fierbinti
Zonele cu maxim de erogenitate la barbati sunt testiculele, penisul, scrotul, anusul si chiar fesele. Pentru a-i oferi partenerului dumneavoastra clipe de neuitat nu trebuie sa va simtiti vinovata sau murdara. Pur si simplu lasati-va purtata de val! Amintiti-va insa sa nu aplicati presiune prea mare la ivelul testiculelor, deoarece aceasta zona este extrem de sensibila.

Alte răspunsuri
| snepy a răspuns:

Aiiiiiiiiiiiiii tuuuuuuuuuuuu :; X:X:X:X:X:X::X:X:XX vrei sa il excitit dar fara sa il atingi unde anume, in afara de :X:X:X:X:X?=X?=X:XX::XX::F:CXZ:X:X:X:X: UUUUUUUUU ce tareeeee esti tru **** tru tru tru
LOL
de ce vrei sa il exciti? sa il ti in calduri mereu? sa vezi daca poti? sa vezi daca se excita, da orice om se excita, eu zic sa va excitati unu pe altu, aia da senzatie, incercati joculele, si ce incerci tu sa spui cred ca vrei sa zici PETTING
ce este Pettingul?
Pettingul este sex fara penetrare
adica, poti incerca sex oral, si restul vine de la sine

| col0rs a răspuns:

Acum sa fim seriosi, precum aceasta intrebare.
Pentru a excita trebuie sa urmezi urmatorii pasi:
1) sa chemi individu' la tine acasa(vezi daca mama si taticu' au plecat la munca, acolo in schimbu' 3).
2) vezi sa ai seminte in casa,un pachet de tigari (din alea fine,ca doar si tu esti fata fina, nu?), un bidon de cola sau un suc de la dozator.
3) ah! vezi inainte sa ai curent in priza, o sa iti spun de ce mai tarziu.
4) tu te pregatesti in baie,stai acolo,te faci frumoasa (nu ca nu ai fi),te dai cu niste manjeala pe buze (adica cu ruj din ala tipator la culoare,un roz sau un rosu din ala aprins,desigur sa aiba ceva sclipici,trebuie sa straluceasca obiectu' muncii. Apoi iti faci freza, bagi tot tubul de spuma, gel cu 1 leu borcanul sau alte cosmetice. Dai pe tine o tona de parfum,pana cand iti vine sa stranuti atunci vei stii ca e momentul sa te opresti din parfumare(nu?! doar trebuie sa mirosi ca o floare). Iti iei niste haine sexoase,un sutien(precum are Pamela Andreson),no,daca are si push-up e perfect. Apoi iti iei o bluza din aia semi-transparenta. Apoi iti iei niste panatlonasi la fel de transparenti. Apoi te mai uiti in oglinda,mai faci niste poze inainte de munca,verifici daca mai ai ruj pe buze,faci o poza,ranjesti un pic ca altfel nu o sa ai succes pe hai faiv. Ah! Nu uita spala-te pe dinti, nu vrei sa ramana urme de mancare, nu?!
5. Vine individu', iti bate inima tare tare, ca la un iepure fricos.
6.Iti iei o cana de apa cu tine si cand intra invidu' te faci ca ai scapat cana de apa pe tine, pe acel tricou semi-transparent.
7. Ala o sa faca niste ochii mari, ramane uimit.
8. Pui o manea(de la tv - ia vezi ai curent?! vezi intrebarea 3),dai pe Taraf tv sau pe Etno tv,bagi niste "muzica",mai bagi un pic din Inna(ca doar esti cool, nu doar fan manele) si te apuci sa dansezi, ma rog dansul pinguinului, asa de incalzire; in timp ce dansezi te gandesti ce sa faci sa termini mai repede si sa te apuci de munca.
9) Opresti muzica si ii spui individului sa se opreasca din dansat pentru ca tu ai treaba,ala se va opri,tu te apuci sa fii o fiara,pui o melodie din aia (Baby. you can leave your hat on., din aia pe care o auzi la tv cand fac striptis), si incet-incet...
10). S-a prins individu' ce doresti, l-ai "excitat"...
11) -------------
12) Finalul metodei de excitare.
13) Hepi End

| annda a răspuns:

Nu te supara dar cati ani? Daca il exciti si il lasi asa s-ar putea sa faca ceva mizerie prin baie. laughing)

| Just Shadows a răspuns:

Pai cred ca da...nu am incercat asta desi mi s-a intamplat ca tipu sa"sara "pe mine...(una intre picioare si se rezolvawinking )laughing) revenind...da...il poti excita si fara sa-l atingi...in...zonele alea...hee hee...adica...il poti amangi ca vrei sa ai un contact sexual si sa-l lasi asa"neterminat"laughing...sau poti pur si simplu prin atingerile pe care le faci nu neaparat in nu stiu ce zone...atat timp cat se "simte"sper ca intelegi ce vreau sa spun...muscandu-l de ureche...mangaindu-l intr-un fel mai strident...in mare... potihee hee

| Ninna a răspuns:

Aa. sad si eu prst ia-m mangaiat urechea dreapta! laughing

| LiveInColour a răspuns:

Sa il saruti pe gat in dreapta. dar nu toti baietii se excita de la asta... oricum incearcawinking

| me_5148 a răspuns:

Solutia e pettingul, adica sexul fara penetrare, specific in general adolescentilor, celor care mai vor sa-si pastreze virginitatea. L-ai putea linge si zgaria incet pe piept, freca intre picioare sau musca tandru de sfarcuri. L-ar innebuni sa te vada tragandu-te de sani si frecandu-te intre picioare. Poti incerca toate acestea in cazul unui petting simplu, care nu implica dezbracatul.Bafta!

| Teodora_6780 a răspuns:

La majoritattea e sarutarea gatuluilaughing

| Sikki a răspuns:

Fa-i un dans in poala laughing si cred ca ia foc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O să-ți dea papucii dacă îl exciți și nu îl satisfaci. Sau asta vrei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calciiul este, calciiul. Daca-i atingi calciiul il aduci la extaz laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te juca cu ****goala in fata lui gogu sculatrolling on the floor ca ai sa plangirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatul se excita ...si o sa accepte o seara 2.sa zicem ca ajunge acasa si face acel lucru 'bex'
dar dupa un timp stai flexi ca
nu o sa te mai lase
poate patzi multe lucruri...
sad
si ce faci at cu el ipotent:-o
straight face
deci nu stiu ce vrei u sa zici prin asta. k daca il excitzi...
eventual daca vrei sa vezi daca se scoala... poti incerca.
big grin
ii ok
o_0

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor imi place despre voi laughinglaughinglaughing cica in spatele urechii stangi rolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te gandesti la ****

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are ceva daca pettingul implica si dezbracarebig grin?
cu tot alaiul de atingeri dar fara contactbig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic sincera sa fiu.si eu as vrea sa stiu cum se excita un barbat.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fai ce vreeaaaa ellaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cu prietenul meu ne-am exitat ca eu il sarutam si il imbratisam ne-am cam incalzit si s-a intamplat sa facem sex in masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ollalla, ce subiectsmug. excitantsmug

pai daca tot e vb de excitarehee hee
ce'i drept, sunt nenumarate zone erogene.
dar difera.de la pers la pers.
un tip se excita cand il musti de gat.
iar altul se excita mai greu.nu lasa garda jos asa repede.
trebuie sa'l si mangai.
sa ii dansezi in poala
alea alea

aici totul depinde de pers.
dar in special. daca ai incepe sa'i dansezi sexy, se excita cand le oferi o asemenea priveliste destul de incitanta
daca esti dispusa sa treci la sarutat in zonele mai intime o zic mai direct:zona dintre anus si testicole, e una fff sensibilasmug

sunt 90% sigura cal duci in al 9lea cersmug
geme de placeretongue

mai ales daca e destul de inflacarat
+ca dorinta creste si mai mult ca sigur incepe sa isi doreasca o partida de sex, daca vrei sa ramai virgina

e de preferat sa treci la oraltongue

lui o sai convinahee hee

sau nah.anal,

dar, nu e de recomandatstraight faceoricum, sunt numeroase pers carora li se pare extrem de nebunesc si sexul analtongue

app. ceva important
nu decurge la multe chestii din astea, sal aprinzi doar
iar daca pe urma il lasi balta e de rau, sa stii
daca tii la el.no face
ai sa regresti.deoarece lui no sa'i fie prea bine, eventual. excluzant masturbarea, daca tu doresti sa te opresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spre exemplu il ating de la piept in jos pina la bata pantalonilor(pina). si tot asa in mingii burta si acea zona...si o fac din deprindere iar el ...ma intzelegetzi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...nar trebui sal lasi neterminatlaughingwinking mai bine.nul mai excita...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai il poti excita in multe felurilaughing)trebu7ie sa te si pricepilaughing))il poti saruta pe gat dar fara muscaturi fara perversiunilaughing))il iei ujor...alti se excita.cand ii mangai pe spate in zona mijlocului/. altii la ureche dar cel mai des cand l saruti pe gat se excita dar decat sa il exciti sa sa il lasi cu buza unflata mai bine stai in banca tawinkingdupa aia sa nu te paraseasca sau sa te batalaughing))sau cel mai penibil dupa ce il exciti sa iti zic stai asa trebuie sa ma duc urgent la baierolling on the floor))rolling on the floor))maCsimlaughing)))rolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa ii dai cu limba usor pe spate...de-a lungul coloanei vertebrale...sau sa ii faci usor cu unghiile pe bratze.winkingfi inventiva:p