| amoremioX a întrebat:

Cum poti excita un baiat fara a face sex si fara a se gandi ceea ce vrei sa faci? Trebuie atins undeva anume ( in afara de :X:XX:big grin)? Cred ca m-ati inteles ce voiam sa zic.

Răspuns Câştigător
| MGee a răspuns:

Hmm...Nu'ti recomand sa iti exciti prietenul si apoi sa il lasi asa happy pentru ca va dori mai mult.In plus, nu exista un loc fix unde se excita o persoana...Depinde de la om la omhee hee. Am avut un prieten care se excita pe partea exterioara pulpei picioruluihee hee Oricum te sfatuiesc sa nu mai continui asa, pentru ca eu m-am tot jucat, pana cand s-a plictisit de amagiri si s-a combinat cu una care ii face toate poftele happy deci... e alegerea ta

59 răspunsuri:
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vei incerca sa il exciti fara sa il satisfaci nu va merge, odata ce ai inceput va vrea mai mult. Iti zic sa asculti sfarul lu` Tessy. Cred ca tie nu ti-ar conveni daca te`ar excita la maxim si apoi te`ar lasa asa pur si simplu. Daca il iubesti si esti pregatita poti sa ii oferi mai mult, dar sa stii sigur daca sentimentele lui sunt adevarate. Sper ca iti va fi de folos happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahaharolling on the floor sau se excita si zice. stai ca ma gadila si NUMI PLACErolling on the floor))

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omg toti care ziceti d'astea cu ''o sa ramaneti singure'' sau chestii de genu.
daca esti in cazul meu, cu un baiat care chiar tine la tine. si nu e cu tine doar pentru sex. iti zic ca se multumeste cu ce poti sa. i oferi. cu limitewinking.
il exciti mult atunci cand tipi :psau scoti sunete frumoase.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine stay linistita nu il excita si il lasi neterminat? nu cred ca iar place asta smuguh ce zici tu sa ai chef el sa te excite si sa zica scuza-ma draga mea trebuie sa plec ca ma suna mami shii ii trz smugsau cel mai sigur o sa mearga la alta!smuggandeste`te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer depinde de baiat pentru ca uni chiar nu se excita decat cu sexlaughing nu stiu incearca unele chestii si intreaba-l dacasa e excita fa conversatie un fel de gluma ca sa nu zic ca esti nebunalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata draga ce sa zic la fel ca mai jos dar inca ceva de adaugat daca nu ii dai tu ceva si se excita la maxim poate te mai violeaza si dupa mergi la PRO TV laughing si dupa faci pe victima sadsadlaughing)laughing: asa ca stai frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El sta pe scaun te pui pe el il saruti incet incet va atingeti limbile te lasi usor in jos si incepi sa il lingi pe gat! pe mine ma excita mult big grin Totu sa fie incet si senzual intre timp iti mai misti si fundu putin! succes laughingapropo daca ai facut asta baiatu o sa doreasca mai mult 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare daca dansez pe el se poate excita?:-D

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa faci asa ceva... cel putin nu e normal
daca vrei sa al exciti resusesti dar o sa te saturi sa ai sugi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey` eu am doar 13 anibig grin si ieri m`am vazut cu prietenu`, pur si simplu am inceput sa-l sarut pe gura, si am coborat pe gat, l`am sarutat, muscat, lins, n`ai idee ce se excitalaughing chiar mi-a spus ''Ahh, ce ma excit'' si se vedea pe el. Dupa nu-l lasa balta continua sa-l saruti pe buze daca nu vrei sex...Eu am avut noroc ca mai era o fata, doar ca ea era in baielaughing amuzantbig grin Bafta, ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trbuii ca el sa aiba multa rabdare ca sa pota rezista tentatie fff mari mah bine lasa asa si nu-l mah exita, cand crezi ca vrei sa fci sex cu el atunci excitaltongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci am citit mai multe raspunsuri, iar faza aia ca daca il exciti si il lasi "neterminat" si apoi o sa te paraseasca-nu e adevarata. Sincer parerea mea e ca daca sti cum sa il aduci sa te doreasca si totusi sa il lasi cu buza umflata o sa tot vrea sa mai stea cu tine [[pentru ca lol nu estio ushuratica iar baietii adora asta]]] Si crede-ma ca daca o sa il aduci intr-o stare de excitare in care saracul nu mai rezista si totusi nu ajungi sa faci nimic cu el crede-ma pe cuvant ca o sa te vrea mai mult atata timp cat stie ca l-ai excitat doar din saruturi...credema ca in asta am experienta.
Si ca sa il exciti mai intai sarutal pe gat apoi roadei senzual lobul urechii...si in timpul sarutului incearca ca mainile tale sa se joace pe trupul luiwinking pe sub tricou sau ce poartawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce anume trebuie sa faci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca nu se exscita ce fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca se excita nu neaparat o sa te si paraseasca. Adica gandeste-te ca o sa te doresca si mai mult si mai mult. etc. O sa ii placa daca il excititi insa sa nu te sperii daca o se umfle pantalonii happy. e normal pentru ca... sa fim seriosi orice baiat ( si fata cred) isi doreste sa faca sex si in plus **** e incontrolobilalaughing nu poti sa ii ordoni cand sa adorma si cand sa se trezeasca big grin

| Andutu21 a răspuns:

Parerea mea e canu e bine cea ce vrei sa faci. daca nu vrei sa ajungi la un contact sexual.Nu prea ne place asta. daca il exciti ori o sa incerce el sa o faceti.si daca tu nu vrei o sati zica "du-te naibi." ori o sa se duca frumos acasa si o sasi potoleasca el poftele. intelegi tu.

| crusssriss a răspuns:

Pai.zonele unde se exita cel mai tare sunt:pe gat,la urechi, pe spinare, pe piept...winking

| Iubitha a răspuns:

Saruta-l pe spate sau. pe gatwinking si sufla-l usor.

| Iubitha a răspuns:

Saruta-l pe gat si pe spate smug; x sau... sufla-l usor

| darkangel_1305 a răspuns:

Sal apropo sunt baiat si eu unul ma excit foarte tare daca sunt muscat sau supt de gat sau sarutat si iar inca o modalitatea este sa imi muste buzele...cam sadomasochism dar mie imi place bafta

| sori_9912 a răspuns:

Poi ...incearca sa il mangai usor pe piept sa il saruti tandru.sa il saruti pe gat.nu stiu vezi si uh cauti ceva special...bafta:p

| Serena_3489 a răspuns:

Imi este mila de saracul baiat...laughing).tie ti'ar place sa te infierbante cineva si apoi sa te lase balta?

| RauL_8252 a răspuns:

De obicei majoritatea baietzilor se excita pe abdomen, pe gat si pe organ, dar depinde de organismul fiecaruia,, parerea meah ee ca mai bine nu l-ai mai excita, i-ai face impresii desarte crede-ma ca si fiinta pe care o iubesc ma excita de mor, si in lift, si pe banca, dar excitandu-l asa apoi il lasi asa sa fiarba in suc propriu, se poate imbolnavi sau in cel mai rau caz te paraseste pentru una care il satisface complet

| shoricik a răspuns:

Nu incerca sa faci greseala asta... o sa te bata ala marlaughing)rolling on the floor)

| AnnyM a răspuns:

"laughing))sau cel mai penibil dupa ce il exciti sa iti zic stai asa trebuie sa ma duc urgent la baierolling on the floor))rolling on the floor))maCsimlaughing))laughing))" -Deci de asta dupa ce il excitam pe prietelul meu, el zicea ca vrea sa se duca la baie laughing).eu stiam ca daca te exciti prea tare iti vine sa faci pipi.asa stiam eu. laughing

| nik24 a răspuns:

Ca sa il exciti fara sa il atingi acol...cred ca poti.dar fara sa nu isi dea seama de ceea ce vrei sa faci nu prea cred...