| neluschi a întrebat:

Cum poti face o femeie geloasa?

Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Daca te iubeste oricum va fi geloasa. Nu trebuie sa faci nimic pentru asta happy

7 răspunsuri:
| sidy a răspuns:

Mai Nelule...pai asta vrei sa faci tu acum, chiar de ziua indragostitilor?
Nu se cade...mai gindeste-te!

assiris
| assiris a răspuns:

Sadicule! Simplu. Tot asa cum o femeie dupa care "esti in limbă" te face pe tine. Sa te vad atunci casanova...

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca tine la tine, un pic de gelozie are oricum. Trebuie doar sa povestesti despre alta femeie in termeni elogiosi... Dar vorba lui Sidy, chiar vrei?
Sunt insa altii care discuta despre cum sa faci gelos un baiat... vezi ce ti se potriveste din asta
http://www.utilizatori.ro/forum/viewtopic.php?f=87&t=3439
Parerea mea este ca gelozia excesiva distruge dragostea. La fel de bine cred ca daca femeia respectiva este putin geloasa, dar este o femeie inteligenta, nu va reactiona in mod vizibil, ba chiar va spune ca nu e geloasa deloc. Mai sunt si femei care nu sunt geloase pentru ca au mare incredere in sine si nu se pot vedea inlocuite..., sau au mare incredere in partener, deci asta nu e rau.
Tu faci ce vrei... eu iti zic doar atat - bucura-te ca nu e geloasa.

| Mo a răspuns:

Inventeaza o poveste cu o tipa care se tine dupa tine...sadic ce esti!

| LittleZyzy a răspuns:

Chiar vrei s-o faci geloasa? Nu o sa te simti sufocat apoi daca o sa fie cu ochii in patru, si o sa-ti puna sute de intrebari, pana isi va recapata increderea in tine? Eu cred ca de fapt vrei sa verifici daca te iubeste... Dar sunt atatea moduri...gandeste-te si u la altulwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai de asta isi bat joc femeile d voi

Întrebări similare