| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a întrebat:

Cum poti face o femeie pe care ai ranito si jignit enorm sa te ierte si sa te primeasca inapoi?
faza e ca ea vrea acum o pauza, in urma careia zice ea e posibil sa ne impaca.
astept pareri si opinii.

Răspuns Câştigător
| xasshleey a răspuns:

Sunt slabe sanse ca o femeie pe care ai jignit-o, si ranit-o sa te ierte. Eu una nu as ierta asa ceva in viata mea, pentru ca nu mi se pare corect. Tu iti bati joc de ea, si imediat o vrei inapoi.
Ai putea sa-ti ceri scuze, sa-i spui ca n use va mai repeta, ca nu te-ai gandit la consecinte, si ca o vrei inapoi. Daca nu merge, inseamna ca e mult prea suparata ca sa te ierte... Dai funda? puppy dog eyes

9 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Dar daca tu jignesti o femeie, crezi ca mai meriti respectul si dragostea ei?happy

| butt3rfly16 a răspuns:

Este cam greu daca nu ai stiu sa apreciezi ce ai avut langa tine si sa o iubesti asa cum meritastraight face. Este normal sa vrea aceasta pauza ca sa poata sa isi limpezeasca gandurile si sa gaseasca solutia cea mai buna.Momentan nu prea poti sa faci nimic, las-o ctv zile sa stea linistita ca sa ia o decizie si in urma raspunsulu-i primit sa incerci sa vezi ce e de facut. Daca iti va mai acorda o sansa ar trebui sa fi contient ca ar fi cazul ca de data asta sa o apreciezi si sa o respecti si sa nu mai repeti greselile facute.In cazul in care va spune ca s-a cam terminat totul va trebui sa te resemnezi, pentru ca cu siguranta va avea un motiv bine intemeiat daca va lua aceasta decizie.Asa ca ai putina rabdare si baftawinking

| Miauti a răspuns:

What!? omule cine te a pus! acum primeste consecinte. Eu in locul ei m as desparti de tine, si cred ca asta o sa faca daca are onoare.

De unde stie ea sau de unde sti tu ca nu o sa o jignesti din nou? sau mai rau, daca o lovesti?

Eu zic sa renunti cu onorea odata ce ti ai cerut iertare. Punete inlocul ei.

| Dan a răspuns:

Sa fii sclavul ei, dar cu intelepciune! Noroc!

| 教皇 a răspuns:

Pentru a te ierta femeia respectiva trebuie sa tina enorm la tine, daca nu te iubeste nu te va ierta niciodata.

| amazoana_8358 a răspuns:

Salut! Din proprie experienta iti spun ca te poate ierta daca tine foarte mult la tine, dar nimic nu va mai fi ca inainte, femeile, si m-i se pare normal, pot ierta, dar nu uita, exact ca un bibelou spart si lipit, se vede si se simte diferenta dupa ce a suferit, sfatul meu este ca daca intr-adevar o iubesti si consideri ca nu vei mai gresi niciodata, desi e greu de crezut, trebuie sa fi tare sa o poti recastiga, pe deplin insa niciodata, deci pe viitor ai grija cum te porti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sincer mie una mi-ar fi foarte greu sa iert o persoana care m-a ranit si m-a jignit. mai ales daca e vorba de un baiat... acum depinde de tine cat de mult iti doresti sa te ierte thinking incearca sa ii demonstrezi ca nu vei mai face aceleasi lucruri. ca poate ca ea se teme si sa nu fie din nou ranita. incearca sa-i castigi increderea. dar nu-ti pot spune anume cum deoarece asta difera de la o persoana la alta. multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spui ca ai ranit-o si jignit-o enorm. Crezi ca ar putea sa te ierte? Eu nu prea cred.Asta cred ca doar in cazul in care ii arati ca regreti si ca o iubesti cu adevarat.

| marilenaa a răspuns:

Eu daca as fi in locul ei nu te-as ierta. o`data ce ai vorbit urat cu ea o`data o vei face si a doua oara si a treia oara.Ai avea o mare sansa daca te`ar iubi foarte mult, si bine`nteles ca tu sa te duci sa ii ceri scuze si sa te ti de o promisuneca nu se va mai intampla.mult succes