Buna adrian, din intrebarea ta reiese ca pana acum ai suferit din dragoste, ceea ce mi s-a intamplat si mie, sfatul meu e sa te gandesti bine inainte sa intri intr-o relatie.in ziua de azi fetele nu mai cauta relatii serioase asa ca sfatul meu este sa pui suflet in relatii, nu mult dar nu ita ca nu se poate numi relatie daca tu nu vrei sa iubesti persoana respectiva.gandeste-te ca in lumea asta sunt o infinitate de fete care te asteapta, ca nu e singura, si ca nu e perfecta, exerseaza de cateva ori si cand ai tendinta sa suferi repeta-ti in minte acest mesaj.ma bucur ca te-am putut ajuta, daca mai ai vreo intrebare baga-mi id gheorghevlad54@yahoo.com si te ajut cu placere.noroc! funda?
Wow deci sa inteleg ca vrei sa iti bati joc de persoana respectiva. scuza-ma dar nu asa se face daca nu te atrage si nu esti fericit DOAR PLEACA nu e nevoie sa te joci cu sentimentele ei, eh acum depinde si de fata daca o fi vreo noaba sa nu isi dea seama ca nu simti nimic, problema ei. am vrut doar sa iti zic ca nu e corect ce vrei sa faci No offence:d
La Nichita (da' nu Stanescu) sau la Dan Diaconescu
rima bonus points, beatcheez!
Prietene as vrea sa iti raspund la asta, dar nu stiu cum.
Practic fac asta mereu dar nici eu nu-mi dau seamana cum .
Mai bine nu te implici sunt si fete care vor relatii serioase sau care sufera din cauza baietilor care se baga asa aiurea intr-o relatie asa ca mai bine nu te mai baga cu nici o fata.
Aia nu se mai numeste relatie. Aventura?! Nici nu stiu ce nume sa ii gasesc...
Oricum, adrian, se vede ca nu stii nimic despre "sentimente"...
Pai destul de simplu, pe langa tipa cu care ai o „relatie„ mai alegi 4 5 tipe :dsau cate poti sa duciDar din moment ce nu vrei sa te implici de ce cauti o relatie? stupid
GLA întreabă: