Si la mine e la fel dar vb cu mama ta si zii am 18 ani vreau si eu un prieten si adul ca sa il cunoasca si ei si o sasi dea seama in timp ca nu e asa cum cred ei si ai mei is comunisti cred ca de acum toata lumea e cum e ce sa le faci, macar u ai 18 dar eu am 16 si debea ast sa scap de ei
Ai putea incerca sa te apropii de mama ta, sa deveniti prietene si sa o faci sa aiba incredere in tine. Sa ii explici ca e ceva normal ca la varsta ta sa ai un prieten.Insa trebuie sa fii foarte deschisa cu ea, pentru a o putea determina sa aiba incredere in tine.
Sunt ei tarani, dar totusi au ceva experienta in viata, mai multa ca tine. Mai bine la tara decat somer sau ratat la oras. Daca pleaca urechea la zvonuri si barfa, sau mai rau, daca le emit, ai dreptate, nu prea-i duce capul, dar experienta tot au.
Incearca sa le explici cum sta treaba, adu-l pe baiat intr-un context ce li s-ar parea mai putin ciudat. De exemplu sa te ajute la ceva treburi in gospodarie. In felul asta parintii tai n-o sa se mai uite la el ca la a 15a minune a lumii si o sa-l vada ca pe un flacau de treaba ce vrea sa ajute cand poate. Bafta!
scuze ca rad. dar ma amuza situatia pentru ca este exact ca a meacrede-am ca sunt singura cu asa parintii.io sincer iti zic am inceput sa imi fur singura libertatea adica chiar dc nu vor ii oblig in sensul ca le dau argumente, motive in care nu pot sa zic nu. dar nu mereu functioneaza. in fine peste cateva luni adica la toamna intru la facultate si ma mut singura cu chirie abia astept desi stiu ca o sa am bataie de cap ca nu o sa fie de acord
Bananacantareata87 întreabă: