Mentziunea nu e la locul ei, chiar atit de naivi sunteti sh credetii an asa ceva .
da la intrebare iti zic sa incerci sa-i zici tu mai des si daca el nu face la fel atunci nu-i pasa de tine. Deshtept om, se folosheshte de vetitze naive
Nu poti sa faci pe cineva sa isi schimbe caracterul.Asa este el si cel mai probabil nu se va schimba, iar in legatura cu mentiunea aia cu zodiile....numai naivii cred in asa ceva
Din punct de vedere astronomic Varsatorii nu se potrivesc deloc cu Scorpionii.Si stiu si din proprie experienta.am avut vreo 3 parteneri sub acest semn si chiar daca ne-am simtit atrasi reciproc tot nu a fost iubire adevarata si neam despartit...deci in concluzie nu ai cum sa faci un scorpion sa te alinte sau sa iti sopteasca vorbe frumoase la ureche. sper ca te am ajutat cat de putin
Sunt scorpion si totusi depinde si de persoana pentru ca eu de ex am iubit un baiat si da il alintam dar nu era varsator dar u nu esti compatibila cu scorpionii.nu te pune cu ei
Problema este ca il iubesc si el pe mine foarte mult, ma cerut si in casatorie, suntem logoditi. Si inca o mentiune eu am 17 ani el are 26.
paul1234 întreabă: