| LoveUbutUdontCare a întrebat:

Cum poti face un fost iubit sa te iubeasca din nou, daca acum are prietena pe care ar insela-o cu tine? Am avut relatie de un an jumate, iar acum e in alta relatie de 9 luni dar isi inseala prietena. Problema la mine a fost ca vorbeam mult (comentam, il criticam, dar cu motiv pentru ca el alegea de multe ori prietenii, si alte lucruri decat sa fie cu mine). Acum sta cu aceatsa tipa fiindca ea nu il suspecteaza de nimic si tace, ba chiar a aflat ca a fost inselata foarte urat si pana la urma l-a iertat. Ar fi mai bine sa ii spun sa isi vada de relatia lui? Eu as vrea sa il fac sa fie atras din nou de mine ca inainte, doar pentru mandria mea fiindca mi-a facut mult rau. Acum ma cauta si ii e dor sa se culce cu mine, a fost primul si singurul pentru mine si sunt o fire mai nebunatica si expansiva si stiu ca ii place.
Ce sanse am sa il fac sa se apropie mai mult de mine, fara sex, si sa isi doreasca din nou sa fie cu mine? As juca oricum, m-as preface ca il cred doar sa obtin ce vreau.
Va rog nu criticati, daca vreti mai multe detalii le dau privat, pentru ca nu stiti intreaga poveste si e usor sa comentezi, oricine o poate face.
FUNDA

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fara sex el nu are nicio motivatie pentru a se apropia de tine.

| Voidwithin a răspuns:

Ce mandri suntem noi auzi.
Din perspectiva mea cred ca s-ar intoarce la tine 2-3 nopti in pat si dupa aia gata.

| manuel72 a răspuns:

Sa pierzi timpul pentru a te razbuna mi se pare o mare prostie.Nu mai bine il ignori si ai satisfactia ca l-ai refuzat?

| eu1234512345 a răspuns:

Daca il iubesti cu adevarat recucerestel, fa-l invidios etc. Daca il vrei doar asa si stii ca s-ar pute sa te insele sau ca sta mai mult cu prietenii, as zice sa cauti altul... Acum nu stiu, asculta-ti inima